Dierentuin korting via Albert Heijn

Nu wel heel makkelijk korting pakken!

Ben je op zoek naar een korting voor een dagje dierentuin in het najaar? Dan zit je goed! We hebben namelijk twee erg goede deals voor jou gevonden op de website van de Albert Heijn. Deze deals zijn voor de Apenheul en voor Wildlands. Twee erg populaire dierentuinen welke zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

Bekijk de deals

Wil jij gebruik maken van één van deze twee kortingen? Bekijk dan hieronder even de voorwaarden, of klik direct door!

  • Korting voor de Apenheul: je kunt nu voor maar € 14,- je entreekaarten aanschaffen bij de Albert Heijn. Normaal betaal je € 24,- voor je ticket. Je kunt van deze actie gebruik maken t/m 25-10-2020 en de tickets kun je gebruiken t/m 30-10-2020.  Bekijk hier deze Apenheul korting.
  • Korting voor Wildlands: gaan jullie graag naar Wildlands? Of ben je er nog nooit geweest en wil je er graag eens een kijkje nemen? Dan kun je nu gebruik maken van deze deal! Je kunt nu voor maar € 17,50 je tickets kopen via de Albert Heijn. Normaal ben je aan de kassa € 27,50 kwijt. Je kunt van deze actie gebruik maken t/m 25-10-2020 en de tickets kun je gebruiken t/m 31-12-2020. Bekijk hier deze Wildlands korting.

Korting via de Albert Heijn

Bij de Albert Heijn kun je het hele jaar door terecht voor verschillende tickets voor dagjes weg. Zo kun je er bijvoorbeeld regelmatig lekker voordelig tickets scoren voor de Efteling! Ook zit  je hier goed als je een weekend of een midweek weg zou willen, je kunt nu namelijk voordelig een verblijf boeken bij Roompot. 

Dierentuin bezoeken in tijden van Corona

Als je besluit om een dierentuin te bezoeken in tijden van Corona, dan moet je niet vergeten eerst even te reserveren. Helaas kun je niet zomaar naar een dierentuin gaan zoals eerst. Verder dien je goed rekening te houden met de regels die er gelden in de dierentuin. Hier hoort ook de 1,5 meter afstand bijvoorbeeld bij. We willen je vragen deze regels te respecteren om het voor de medewerkers van de dierentuinen zo makkelijk mogelijk te maken. Reserveren als je de tickets via de Albert Heijn hebt gekocht, kun je hier doen: