Een dagje naar Burgers’ Zoo

© Burgers’ Zoo
© Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo

Deze dierentuin vind je in Arnhem, en geeft jou een dagje weg om nooit te vergeten! In dit dierenpark is zoveel te doen, dat je wellicht niet eens genoeg hebt aan één dagje! Je kunt er een wandeling maken door de Burgers’ Bush of een kijken nemen bij de Burgers’ Ocean. Allemaal prachtige plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Vergeet je fotocamera niet mee te nemen, je kunt er gegarandeerd mooie foto’s maken!


Burgers’ Zoo kortingen

Als je een dagje naar Burgers’ Zoo gaat, is het goed om te weten dat er regelmatig leuke kortingen zijn die jij kunt gebruiken. Dit kan een korting zijn op een regulier ticket, maar ook zijn er vaak kortingen te krijgen voor de “speciale” dagen. Denk hierbij aan Pasar Malam of andere leuke evenementen die er zijn bij Burgers’ Zoo. Als je het op de goede manier doet, kun je aardig wat voordeel pakken op jouw tickets. Soms loopt de korting namelijk op tot wel 50% per persoon! Om het voor jou makkelijk te maken, hebben we een speciale pagina ingericht met alleen maar kortingen die op dit moment geldig zijn. Het is slim om deze allemaal even na te lopen, want soms denk je dat een korting goed is, maar zitten er bepaalde voorwaarden aan waardoor een andere korting eigenlijk veel interessanter blijkt te zijn! Bekijk hier alle kortingen van Burgers’ Zoo.


Burgers’ Zoo korting door de sparen

Soms zien we dat je een leuke korting kunt krijgen door ergens te gaan sparen. 

Denk hierbij aan de boodschappen die je bij de Jumbo doet, of bij bijvoorbeeld Optimel. De korting is vaak leuk, maar je moet er dus wel even geduld voor hebben. Als je vandaag naar Burgers’ Zoo toe wilt, dan moet je dus al even geleden begonnen zijn met sparen. Onze voorkeur gaat dan vaak ook naar een korting die je direct kunt pakken, dan kun je vandaag nog lekker voordelig een dagje naar de dierentuin!


Burgers’ Zoo korting door een lidmaatschap

Dit is ook een leuke manier om aan een korting te komen. Soms zien we dat als je ergens lid van bent, je een leuke korting kunt krijgen op je tickets. Denk hierbij aan de ING bank, het Wereld Natuurfonds of andere banken. Hier kun je vaak kortingen krijgen zonder dat je het zelf weet! Het is dus slim om hier even naar te kijken.


Burgers’ Zoo korting via de postcodeloterij agenda

Ben jij lid van de postcodeloterij? Dan krijg jij elk jaar de agenda thuis, boordevol met kortingen! Hier zitten kortingen in voor dagjes weg, restaurants en nog veel meer. Ook zit hier vaak een kortingsbon in voor Burgers’ Zoo. Je kunt met deze bon korting krijgen als je bij de kassa gaat afrekenen. Dus niet online, maar bij Burgers’ Zoo aan de kassa. Neem je bon en identiteitskaart dan ook mee!

Elk jaar veranderen de kortingen die in de agenda staan, je bekijkt de kortingen van dit jaar hier. 


Is Burgers’ Zoo leuk met kinderen?

Wil jij met kinderen naar Burgers’ Zoo gaan? Wij zeggen doen!!! Er is voor de kinderen onwijs veel te doen, naast het bekijken vaan de mooie dieren. Er zijn aardig wat speelplekken, er zijn restaurantjes waar ze even wat kunnen drinken en er zijn mooie shows. De kinderen kunnen lekker spelen en rennen door het park. Ook met slecht weer vermaken ze zich hier prima. Een groot deel van Burgers’ Zoo is namelijk overdekt.


Hoe pak ik het snelst een korting?

Wil je vandaag naar Burgers’ Zoo toe, en ben je op zoek naar een korting? Dan kun je het beste de kortingen pakken die online staan, op websites zoals Actievandedag, AD webwinkel of Social Deal. Je kunt dan een korting pakken, en je krijgt de tickets na betaling direct in je mailbox. Dit is ideaal voor als je vandaag naar de dierentuin zou willen. De andere manieren van kortingen pakken hebben vaak een wat langere tijd nodig om de tickets te versturen. Let hier altijd even goed op! Zorg ook dat je het juiste e-mailadres in hebt gevuld, anders kan het een hoop gedoe worden om je tickets alsnog binnen te krijgen!


Zijn dit de beste kortingen op jullie site?

Wij zoeken elke dag online naar de beste kortingen voor jullie. Dit doen we online, maar ook bij supermarkten enz. Op deze manier kunnen wij jullie een goed overzicht geven van welke kortingen er zijn. Echter is het wel zo dat de kortingen die je ziet een momentopname zijn. Het kan dus zo maar zijn dat er nu een goede deal is, maar morgen misschien wel een deal welke nog beter is! Of misschien is vandaag wel de beste deal van het hele jaar. Het is altijd slim om de kortingen even met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de beste deal te pakken hebt. 


Entreeprijzen Burgers’ Zoo

Willen jullie graag een dagje naar Burgers’ Zoo, en ben je benieuwd naar de entreeprijzen? We vertellen het je! Hieronder zie je de prijzen van Burgers’ Zoo op het moment van schrijven:


0 t/m 3 jaar: gratis

Kind 4 t/m 9 jaar: € 22,-

Volwassene: € 24,50