Dierentuin met korting in oktober

De maand oktober is begonnen, en het weer laat ons een beetje in de steek. Echter hoeft dit niet uit te maken als jullie een bezoekje willen brengen aan de dierentuin. Zo is Burger’s Zoo bijvoorbeeld deels overdekt. Prima om dus heen te gaan als het een dagje regent. Wij hebben voor jullie een aantal toffe kortingen online gevonden die je kunt gebruiken in de maand oktober. De dierentuinen kunnen wel wat steun gebruiken na alle verplichte maatregelen rondom Corona.


Let op: je moet nog steeds een tijdslot reserveren. Als je eenmaal binnen bent, mag je zo lang blijven als je wilt bij de meeste dierentuinen. 

De kortingen

We snappen dat je hier bent voor de beste korting op jouw tickets, hieronder komen ze! De kortingen die je hier ziet, zijn er slechts een aantal. Als je per dierentuin wilt weten welke kortingen er momenteel zijn, verwijzen we je naar de desbetreffende pagina’s van de dierentuin zelf.


Apenheul: je kunt mee gaan bieden op tickets voor de Apenheul via VakantieVeilingen. Super makkelijk, en vaak hele goedkope tickets te krijgen.


DierenPark Amersfoort: 29% korting op je tickets, of meebieden op tickets via VakantieVeilingen. Welke keuze je maakt, is helemaal persoonlijk. De één vindt het fijn om tickets te kopen waarvan je weet wat je moet betalen, en weer een ander gokt liever. Bij allebei krijg je de tickets direct na betaling in je mailbox.


Avifauna: voor goedkope tickets van Avifauna kun je mee gaan bieden bij Ticketveiling. Meebieden is gratis, en na betaling krijg je de tickets direct in je mailbox.


Wildlands: nu krijg je 13% korting op je tickets, en je skipt de rij. Dat zijn twee vliegen in één klap!