Dierentuin korting herfstvakantie

De herfstvakantie is begonnen, en veel kinderen hebben lekker een weekje vrij. Nu kun je in dit weekje vrij lekker thuis gaan zitten, maar het is natuurlijk veel leuker om een dagje naar de dierentuin te gaan. En laten er nou lekker veel dierentuin kortingen zijn op dit moment! We vertellen je graag verder hoe jij aan de beste korting van dit moment komt. Er zitten een aantal mooie dagen tussen met goed weer, dus geniet met elkaar!

 

Dierentuin korting via Actievandedag.nl

Op het moment van schrijven, zien we maar liefst 6 dierentuinen waar jij een korting voor kunt krijgen. Twee hiervan liggen er in België. Dat zijn PakawiPark en Safariapark Mondo Sauvage. De parken waar je in Nederland een korting voor kunt krijgen zijn: 

Dierentuin korting via AD Webwinkel

Bij AD Webwinkel hebben ze verschillende leuke dierentuin kortingen die op kunnen lopen tot wel € 10,- per persoon(Blijdorp)
Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op deze website. De tickets krijg je na betaling direct in je mailbox, je kunt dus vandaag nog gaan!
Er zijn op het moment van schrijven kortingen voor: 

 

Dierentuin korting via een veiling

Heb jij wel een tickets voor een dagje dierentuin gescoord via een veiling? Je kunt dit doen bij VakantieVeilingen of bij Ticketveiling. De prijs die je hier betaald voor je ticket, bepaal je zelf omdat je een bod mag neerleggen. Heb jij niet het winnende bod, dan kun je het nog een keer proberen. Let wel even op dat er vaak nog administratiekosten bij zullen komen van rond de € 5,-