Warme Winterweken DierenPark Amersfoort

Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort

Yes, na 2 jaar is het weer zover: de super gezellige Warme Winterweken van DierenPark Amersfoort in de kerstvakantie! Kom jij ook genieten met elkaar? De sfeer is top, het is er gezellig en je krijgt helemaal dat kerstgevoel te pakken tijdens dit uitje! Hou ons in de gaten via onze socials voor eventueel een leuke korting op jouw tickets.

Warme Winterweken

Wat kun je allemaal doen tijdens de Warme Winterweken bij DierenPark Amersfoort? Wat bovenaan staat is; genieten! Heerlijk lekker met elkaar even weg, even tijd met én voor elkaar. Maar liefst de hele kerstvakantie lang kun jij overdag naar het dierenpark komen, en genieten van de mooie lichtjes, foodtrucks met lekker eten en gezellige muziek. Uiteraard kun je ook een bezoekje brengen aan de meeste dieren. Kom genieten met elkaar!

Wanneer zijn de Warme Winterweken?

De Warme Winterweken vinden plaats bij DierenPark Amersfoort en zijn in de kerstvakantie.

Waar zijn de Warme Winteravonden?

DierenPark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224

3819 AC Amersfoort