Ouwehands Dierenpark LIGHT NIGHTS 'MAGIC FOREST'

Ouwehands LIGHTNIGHTS 'MAGIC FOREST'

LET OP: dit evenement is vanwege de coronamaatregelen voorlopig uitgesteld!

 

 

Dit jaar kun je bij Ouwehands Dierenpark van 10 december t/m 19 februari van 17.30 uur tot 21.00 uur genieten van de LIGHTNIGHTS 'MAGIC FOREST' 
Een geweldig uitje voor in de periode rondom én in de kerstvakantie zelf, genieten van alle mooie lichtjes die je ziet als de zon is ondergegaan.

 

Je kunt op dit moment op 2 plekken je tickets kopen. Bij Social Deal krijg je een dikke korting van 31%, maar kun je niet elke dag gaan. In de kerstvakantie kun je wel elke dag gaan, maar hierbuiten zijn de tickets alleen op vrijdag en zaterdag geldig. Lees dus even goed de kleine letters ;-)

 

Light Nights Magic Forest

Wat is er allemaal te doen bij Ouwehands Dierenpark tijdens dit event? Denk aan metershoge prachtige lichtkunstwerken, mystieke bijzondere verschijningen en magisch entertainment laten jou voor een moment in een hele andere wereld leven. Je ziet hier dingen als mega pythons, een 130 meter lange Rainbow Skybridge waar maandenlang aan gewerkt is en echt de moeite waard is.
Allemaal handgemaakte lichtobjecten welke jij kunt bekijken! Tijdens jullie bezoek zal je ook niks tekort komen qua horeca, er zijn genoeg plekken waar je wat kunt eten en drinken.

 

Praktische informatie

Het even start in de periode van 10 december t/m  19 februari van 17.30 uur tot 21.00 uur. Het is elke vrijdag en zaterdag en tijdens de gehele kerstvakantie. Goed om te weten: op deze dagen geldt er een speciale prijs van € 21,50 vanaf 15.00 uur. Bekijk hieronder de exacte datums:

  • December: 10, 11, 17, 18 en 24 t/m 30 
  • Januari: 1 t/m 9 januari, 14, 15, 21,  22,  28 en 29 
  • Februari: 4, 5,   11,  12,  18 en 19 

 

Corona en Light Nights Magic Forest

Over Corona hoef je je tijdens dit even geen zorgen te maken. De lichtobjecten staan verspreid over het 22 hectare grote park, en is ruimte genoeg om op je gemak rond te kijken en de 1,5 meter afstand te houden. Voor de exacte regels die op dit moment gelden, kijk hier. 

Adres Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen 

 

Ouwehands Dierenpark korting

Ben jij van plan om een keer naar Ouwehands Dierenpark te gaan buiten dit toffe event om? Dan is het slim om even te kijken of je via de volgende gekleurde link een korting kan krijgen op je tickets voor Ouwehands Dierenpark. Op deze pagina zie je alle actuele kortingen voor deze dierentuin overzichtelijk op een rij staan, en betaal jij nooit teveel voor een entreekaart!