Dolfinarium korting Black Friday

Black Friday komt er bijna weer aan, en het Dolfinarium heeft nu al een te gekke korting voor jullie online staan! Je kunt nu een ticket kopen voor maar € 12,99. Je krijgt met deze deal dus maar liefst 53% korting! Je kunt nu dus wel heel voordelig jouw tickets kopen voor het nieuwe seizoen!

Voorwaarden van deze korting voor het Dolfinarium

Zoals altijd zijn er wat dingetjes die je moet weten als je deze tickets met korting wil aanschaffen. Je kunt deze tickets voor het nieuwe seizoen kopen van vrijdag 19 november t/m woensdag1december 2021. De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2022. Je bent verplicht om vooraf even te reserveren. Dit kun je doen via de website van het Dolfinarium zelf. 

Overige Dolfinarium kortingen

Naast deze toffe korting, zijn er natuurlijk altijd nog meer goede deals te krijgen voor het Dolfinarium. Wij hebben speciaal voor jullie een aparte pagina gemaakt waar je alle actuele Dolfinariumkortingen terug kunt vinden. Lekker  makkelijk en overzichtelijk alle kortingen vergelijken! Ga naar de pagina vol met Dolfinarium kortingen.