Dierentuin korting via Etos

Bij Etos kun je weer leuke kortingen krijgen op een dagje dierentuin. Ook kun je er een leuke korting voor Aviodrome krijgen, maar daar gaan we verder niet op in omdat deze site over kortingen voor dierentuinen gaat. Ben jij benieuwd hoeveel korting op jouw tickets je kunt krijgen? We gaan het je hieronder allemaal vertellen!

Welke kortingen zijn er?

Je kunt op dit moment voor een aantal bekende dierentuinen een korting pakken van maar liefst 30% per persoon. Dit is een forse korting! Wel moet je even van tevoren een moment reserveren dat je naar de desbetreffende dierentuin zou willen gaan, anders kom je er niet in. Je kunt deze kortingen ook gebruiken voor een dagje weg in de kerstvakantie van 2021.
Hieronder staan de dierentuinen waar jij 30% korting voor kunt pakken via Etos:

 

Zijn dit de beste kortingen?

Ja, op dit moment is dit de beste deal voor deze dierentuinen. Echter kan dit wel weer elke dag wijzigen, dus we adviseren je altijd om even door te klikken via bovenstaande roze linkjes. Zo weet je zeker dat je geen betere deal misloopt, omdat je direct naar alle actuele kortingen van die dierentuin gaat.