Gaan de dierentuinen weer open?

Zal het er dan van komen? Zouden de dierentuinen eindelijk weer open mogen? Dinsdagavond is er weer een persconferentie. Laten we met zijn allen hopen dat de dierentuinen weer open mogen, het heeft nu wel weer lang genoeg geduurd. Dinsdag is er weer een persconferentie, laten we hopen dat ze dan met goed nieuws komen. De dierentuinen in België mogen vanaf 28 januari in ieder geval wel weer open. Wij denken zelf dat we vanaf woensdag gewoon weer lekker een rondje door de dierentuin mogen lopen, tot 20:00.

Dierentuinen steunen

Het is een zware tijd voor de dierentuinen. De deuren moesten weer dicht, en de kosten gaan natuurlijk gewoon door. Vind jij dit ook vervelend en wil jij je steentje bijdragen? Neem dan een kijkje op de website van de dierentuin die jij zou willen steunen. Dit kun je doen door tickets te kopen welke je later gaat gebruiken, maar ook door een dier te adopteren, alvast een abonnement af te sluiten of door gewoon een donatie te doen. Ze hebben je hard nodig nu!