Korting voor de Apenheul via het AD

Ben jij op zoek naar een Apenheul korting? Dan moet je echt even verder lezen! De Apenheul is officieel gesloten tot 1 april 2022, maar je kunt nu toch al gaan én korting krijgen.

 

Je kunt dit voor elkaar krijgen door je tickets te kopen bij AD Webwinkel. Hoe dit precies allemaal kan, leggen we je hieronder uit. We beloven je, een makkelijkere manier om deze korting te pakken is er eigenlijk niet!

AD dagen bij de Apenheul

De Apenheul gaat eigenlijk pas in april weer open, maar je hebt nu de kans om op 26 en 27 maart al een bezoekje te brengen! Op deze dagen zijn er namelijk de AD dagen bij de Apenheul. En laat je nou ook nog eens € 10,- korting kunnen krijgen op jouw tickets voor één van deze dagen. Dit is momenteel de beste korting die je kunt krijgen voor de Apenheul, maar je moet natuurlijk wel net dit weekend kunnen gaan. Je koopt nu voor maar € 15,- een ticket waarmee je naar binnen kunt. 

 

Hoe pak je deze Apenheul korting?

Je pakt deze korting door op deze link te klikken. We sturen je dan automatisch door naar de pagina van AD webwinkel. Daar kun je dan vervolgens doorklikken naar de website van de Apenheul, en daar kun je de tickets met deze korting kopen. Hier moet je dan ook even een tijdslot reserveren.