Korting Blijdorp Postcodeloterij

Korting voor Blijdorp via de Postcodeloterij, we gaan jou op deze pagina vertellen of dit kan, en hoe je deze korting dan kunt gebruiken. Ook vertellen we jou graag over alle andere Blijdorp kortingen die er momenteel zijn, zodat je altijd de meest hoge korting op je tickets zult pakken. Lees gauw verder!

Korting Blijdorp via de Postcodeloterij agenda

Iedereen die lid is van de Postcodeloterij, krijgt elk jaar de voordeelagenda thuisgestuurd. Deze agenda zit altijd bomvol met kortingsbonnen voor dierentuin en nog meer dagjes weg. In 2023 zat er ook een bon in voor maar liefst 35% korting voor Blijdorp, en ook nog eens voor maximaal 4 personen. Op de bon met korting voor Blijdorp staat precies omschreven hoe je gebruik kunt maken van deze korting via de Postcodeloterij, kijk hier dan ook even op via de button onderaan.

Is dit de beste Blijdorp korting?

De korting die je krijgt voor Blijdorp via de Postcodeloterij is een redelijk goede korting. Blijdorp strooit niet heel vaak met  kortingen, maar soms is er wel een korting te krijgen die nóg beter is dan de korting via de Postcodeloterij. Het is dan ook slim om even een kijkje te nemen bij alle actuele Blijdorp kortingen die we hebben gevonden voor jou. Hier zie je snel en overzichtelijk welke deals er nog meer te krijgen zijn. 

Wat betaal je voor een Blijdorp ticket?

Wat je bij Blijdorp zult betalen voor een entreebewijs, ligt dat er echt aan of je de tickets vooraf online koopt of aan de kassa van Blijdorp. Aan de kassa zul je namelijk altijd net iets meer betalen dan online. Wees dus slim, en koop altijd je tickets online! Bekijk hieronder de entreeprijzen voor het jaar 2022. Vergeet ook niet om van tevoren een dag te reserveren, dit ben je verplicht om te doen. Parkeren kost je bij Blijdorp € 8,50.

NORMAAL ONLINE
Volwassene € 24,50 € 23,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 20,00 € 19,00

Overige dierentuin kortingen via Postcodeloterij

Naast Blijdorp, kun je voor nog veel meer dierentuinen een leuke korting op je tickets krijgen. Wij hebben een blog geschreven waar alle dierentuinen op staan die een korting geven op die manier, en ook staat erbij hoe hoog deze korting is en voor hoeveel personen.
Je vindt deze blog hier.