Korting Ouwehands Dierenpark ING


Ben jij op zoek naar een korting voor Ouwehands Dierenpark via de ING? Dan zit je hier goed! Wij vertellen jou namelijk precies hoe het zit met deze korting, of je nu een korting kunt krijgen én we vertellen je dan ook gelijk hoe je deze korting kunt gebruiken. Lees gauw verder!

Punten voor korting sparen bij ING

Als jij klant bent van de ING, dan spaar je automatisch voor punten. Deze punten kun je dan vervolgens weer inleveren voor leuke kortingen op dagjes weg of andere leuke dingen. Hoe hoog deze korting is,hangt af van welke korting je gebruikt wilt maken. Je spaart punten door een rekening te openen, door betalingen te doen of door een betaalverzoek te sturen. Allemaal dingen die je in het dagelijks leven doet, dus je hoeft er niet veel moeite voor te doen. Helaas krijg je op dit moment geen korting voor Ouwehands, maar we hebben wel andere kortingen gevonden voor jou! Je vindt ze door te klikken op onderstaande button. 

Andere kortingen Ouwehands Dierenpark

Gelukkig zijn er het hele jaar door wel leuke kortingen te krijgen voor een dagje Ouwehands Dierenpark. Zo kun je vaak bij Social Deal wel een toffe korting krijgen. Ook kun je online bij Ouwehands zelf soms een korting scoren. Als er momenteel geen korting te krijgen is voor Ouwehands, dan moet je wel de tickets online kopen. Je kunt namelijk geen tickets meer aan de kassa kopen.Ook ben je verplicht om een tijdslot te reserveren. Zonder kom je helaas niet meer binnen. 

Entreeprijzen Ouwehands Dierenpark

Vaak kun je een leuke korting krijgen op tickets voor Ouwehands, maar stel dat het nou even niet mogelijk is dan kun je de tickets online kopen via Ouwehands Dierenpark zelf. LET OP: aan de kassakun je geen tickets meer kopen!
Je bent voor een dagje Ouwehands het volgende kwijt: 

Leeftijd Tarieven vanaf 1 april 2022  
0 t/m 2 jaar: Gratis  
3 t/m 9 jaar: € 24,00 p.p.  
Vanaf 10 jaar: € 27,00 p.p.  
Studenten: €24,50 p.p. (niet geldig in het weekend en tijdens vakanties)  
Groepstarief: (vanaf 20 personen) €23,00 p.p.