ZomerSounds Ouwehands

 

Dit is te leuk en daarom willen we het graag met jullie delen! Bij Ouwehands Dierenpark hebben ze van van 9 juli t/m 4 september de ZomerSounds. Het event vindt plaats tijdens de normale openingstijden.

 

Wat is er allemaal te doen

Tijdens de SummerSounds kun je bij Ouwehands Dierenpark natuurlijk genieten van de dieren die er wonen, maar er is meer. Zo kun je tijdens dit event ontdekken welke aapsoort je van kilometers ver kan horen zingen, kun je luisteren hoe het lieve en kleine olifantje Bumi zijn trompetter oefent en leer jij veel over de diergeluiden tijdens de game of bezoek één van de straattheateracts in het park. Ook is er een luisteravontuur van ecologe Sterrin Smalbrugge en kun je de familieshow van Bamboo Bill bezoeken. Naast al dit leuks, kunnen de kinderen bij Ouwehands Dierenpark ook supergoed spelen, overdekt en niet overdekt. Top als je het ons vraagt!
Lees hier meer over alles shows en andere activiteiten tijdens de SummerSounds.

Korting op je tickets

Wij zouden natuurlijk niet onszelf zijn als we niet op zoek zouden gaan naar een leuke korting voor jullie. En die hebben we gevonden! We hebben een korting gevonden van maar liefst 28% per persoon, dus zeker de moeite waard om even via deze link door te klikken. Hier zie je alle actuele Ouwehands kortingen staan, en dus ook die voor SummerSounds.