Beekse Bergen Gamedrive

Gaan jullie binnenkort op bezoek bij Beekse Bergen? Ga dan samen met een ranger van Beekse Bergen op echt avontuur langs de dieren tijdens de Gamedrive! Wij vinden dit echt een super toevoeging aan ons dagje weg, dus lees even verder!

Wat is het precies?

Speciaal voor de bezoekers van het safaripark organiseren ze de Gamedrive. Tijdens deze rit van ongeveer 45 minuten  ontdek je samen met een Ranger het leefgebied van de dieren die bij Beekse Bergen wonen. Je stapt in een open Land Cruiser en we beloven je, dichterbij dan dit kom je niet bij de dieren! Bekijk hieronder alle info:

  • - Safaripark, Opstapplaats 2
- 3+ jaar
- Wisselend
- Vanaf 1 persoon
- Duur 45 minuten
- Hele week geopend

Gamedrive reserveren

Lijkt jou dit ook tof om te doen? Dan moet je wel even van tevoren reserveren. Je moet ook in het bezit zijn van een geldig entreekaartje van Beekse Bergen. Heb jij deze? Dan kun je voor €15,-perpersoon de Gamedrive reserveren via onderstaande button. Heb je nog geen entreekaart? Bekijk dan eerst hier alle Beekse Bergen kortingen!