Molenwaard vakantiepark

Molenwaard Vakantiepark

 

Molenwaard vakantiepark is geopend! Hoe geweldig leuk is dit. Je kunt nu na jullie dagje bij de Avonturenboerderij op slecht 10 minuten rijden heerlijk blijven slapen in geweldige accommodaties op het vakantiepark. We gaan je er alles over vertellen, maar eerst vertellen we je graag dat er leuke kortingen te krijgen zijn voor dit vakantiepark. 

Molenwaard Vakantiepark

De meeste mensen kennen Avonturenboerderij Molenwaard wel, ook van Fien en Teun die te zien zijn bij Telekids. En nu kun je sinds kort jullie dagje weg nog leuker maken door een verblijf te boeken op het vakantiepark. Het oer-Hollandse Vakantiepark Molenwaard ligt midden in het Groene Hart op slecht 10 minuten rijden van Avonturenboerderij Molenwaard. Je kunt op dit vakantiepark een weekend of langer boeken, maar ook kun je gaan voor één nachtje. Dan overnacht je in het Kinderdijk Cottage hotel. 

Wij zijn groot fan van dit vakantiepark, omdat er onwijs veel leuks te doen is voor de kinderen. Verdeeld over het park vind je veel speeltuinen. De kinderen kunnen met dieren knuffelen, spelen in de Boomhut van Fien & Teun of een duik nemen in de natuurplas.

 

Molenwaard Vakantiepark

©Molenwaard Vakantiepark

Molenwaard Vakantiepark accommodaties

Als je verblijft bij Molenwaard Vakantiepark, dan kun je kiezen uit leuke accommodaties. Je kunt kiezen uit een van de volgende accommodaties:

 • Mike en Molly schaapskooitje 6P
 • Biesboschchalet 4P, 5P of 6P
 • Fien & Teun boerderij 5P of 6P
 • Kinderdijk cottage 4P of 6P
 • Polderlodge 4P of 6P
 • Avonturentent 4P of 6P
 • Familieplan met accommodaties voor 18P
 • Hooimijt 4P of 8P
 • Dorpstraat 7P, 8P of 10P
 • Hooischuur 8P of 16P
 • Groepsaccommodatie De Schouw 10P
Bij sommige accommodaties zit een babybedje en sommige zijn net wat luxer dan de ander. Welke je ook kiest om te overnachten, ze zijn allemaal super leuk!

©Molenwaard Vakantiepark

Molenwaard Vakantiepark arrangementen

Bij Molenwaard Vakantiepark hebben ze ook leuke arrangementen welke je kunt afnemen. Zo zijn er de Fien & Teun Peuterweken, is er een Fien & Teun arrangement, een Sinterklaas arrangement, een Kinderdijk arrangement en nog veel meer! Wij vinden dit persoonlijk echt een aanvulling op jullie verblijf bij Molenwaard Vakantiepark, kijk hier dus zeker even naar. Je vindt alles op de website van het vakantiepark zelf. 


Molenwaard Vakantiepark Natuurplas

Midden op het vakantiepark vind je een mooie natuurplas. Perfect voor als het lekker weer is! Je kunt er ook een waterfiets of bootje huren. Super leuk! Natuurlijk kun je ook heerlijk ronddobberen, een hengeltje uitgooien of lekker zwemmen. De kinderen kunnen heerlijk uren spelen in het zand terwijl jij geniet van alles. Perfecte aanvulling van het vakantiepark!

 

Molenwaard Vakantiepark natuurplas

©Molenwaard Vakantiepark

Veel te doen bij Molenwaard Vakantiepark

Er is zoveel te doen, dat je eigenlijk niet genoeg hebt aan alleen maar een weekendje verblijven op dit leuke vakantiepark. Naast de vele speeltuinen, zijn er namelijk veel activiteiten. Kijk maar eens hieronder:

 • Fien & Teun’s parade (elke morgen)
 • Het Grote Dierenfeest (elke dag)
 • Fien & Teuns Welkomstfeest (aankomst dag)
 • Fien & Teuns Pyjamafeest (elke dag voor het slapen gaan)
 • Inhuldigingsceremonie (de dag voor je vertrekt)
 • De klompendansers 
 • Excursie kanoën vanaf 8 jaar 
 • Speelschuld Molenwaard
 • Ponyrijden
 • De dieren verzorgen 
 • Boerderij Bingo
 • Oud-Hollandse spelen
 • Natuur knutselen 
 • Polderpaspoort 

Molenwaard restaurant

Aan de innerlijke mens is ook gedacht bij Molenwaard Vakantiepark. Je kunt heerlijk eten bij Gasterij Molenwaard. Je kunt hier terecht voor een lekker taartje, een fijne lunch of een heerlijk diner. Ze werken hier met verse producten uit eigen streek. Ga jij voor het terras of gaan jullie voor binnen? Het kan allemaal! 


©Molenwaard Vakantiepark

Reactie schrijven

Commentaren: 0