Gratis dierentuin Animal Farm Beverwijk

Dit moeten we met je delen! Wij liepen er per toeval tegenaan, en het is er te leuk om niet te delen met jullie, Animal Farm in Beverwijk!

 

Van kinderboerderij naar dierentuin

Ooit begonnen als een kinderboerderij, maar nu toch echt een dierentuin. En ook nog eentje waar je 7 dagen in de week helemaal gratis naar binnen toe mag! Sinds 2007 mag Animal Farm zich een dierentuin noemen, omdat ze een verscheidenheid aan exotische dieren huisvesten. Super leuk dus! Je ziet hier dieren zoals reptielen, zoogdieren, vogels en insecten. En vergeet de mooie natuur in het park niet. Wij vinden de struisvogels ook erg leuk om te zien. Op het eerste oog lijkt het op een kinderboerderij, maar dat is het echt niet meer. Tijdens je bezoek kun je lekker dichtbij de dieren komen en je mag de geitjes aaien!

TIP: Door de dierentuin heen zijn twee speurtochten uitgezet welke erg leuk zijn. Er is een speurtocht met vragen en een letterspeurtocht. Zeker leuk om te doen met de kinderen!

 

Omgeving van Animal Farm

Aan de overkant van Animal Farm vind je een leuke speeltuin. Wat wij erg leuk vinden is dat de speeltoestellen in deze speeltuin allemaal dieren zijn. Het kan toeval zijn, maar erg passend vonden wij. Je vindt Animal Farm op een eiland in het Willem-Alexanderplantsoen, in deze woonwijk mag je gratis parkeren. 

 

Praktische informatie Animal Farm

Bezoekadres:
Willem-Alexanderplantsoen 
Luxemburglaan 4 
1946 SJ Beverwijk

Openingstijden:
De openingstijden wijzigen telkens mee met de corona-maatregelen.
Voor de actuele openingstijden kun je het beste even naar overzichtspagina van Animal Farm op google (zoek op Animal Farm Beverwijk) of ga naar de facebookpagina. 

 

Website:

https://www.animalfarm.nl/

 

©Animal Farm 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0