Met de kerstdagen naar de dierentuin

Maak deze kerst uw dagje uit met het gezin een beetje specialer met een uitstapje naar de dierentuin! Vier de feestdagen omringd door unieke dieren in het wild, geniet van seizoensgebonden hapjes en drankjes en neem deel aan leuke activiteiten. De meeste dierentuinen organiseren rondom de kerstdagen vaak leuke extra’s! 

De dierentuinen zullen tijdens de feestdagen vol kerstsfeer zijn. Maak foto's met de kerstman voor een speciale herinnering, verken de winterwonderland-speeltuin compleet met lichtjes en versieringen en geniet met elkaar! Of je nu op zoek bent naar een educatieve ervaring of gewoon wat feestelijk plezier, een bezoek aan de dierentuin brengt je zeker in een vrolijke bui deze kerstdagen! 

Maak uw kerst dit jaar extra speciaal door uw plaatselijke dierentuin te bezoeken. Met tal van bezienswaardigheden, lekkernijen om te eten en activiteiten om te doen - alles in een magische winterse omgeving - wordt het zeker een feestelijk dagje uit dat je niet snel zult vergeten!

Dierentuin kortingen

Voordat je naar de dierentuin gaat, is het slim om even te kijken of er een goede korting te pakken is! Veel dierentuinen hebben het leuke deals online staan. Je vindt alle actuele dierentuin kortingen hier. 

Zo is er een leuke korting voor het Light Festival bij Ouwehands Dierenpark. Ook staat er een korting van 39% online voor DierenPark Amersfoort.