Lake Resort bij Beekse Bergen

Je kunt een geweldige, leuke vakantie beleven in het Lake Resort, waar je kunt genieten van een leuk en onvergetelijk avontuur voor jong en oud! Tijdens deze vakantie kun je heerlijk ontspannen in een mooi vakantiehuis en genieten van het aangename uitzicht op het Victoriameer. Bij het Lake Resort Beekse Bergen vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie!

Wat te doen bij Beekse Bergen Lake Resort

Bij het Beekse Bergen Lake Resort kun je veel leuks doen. Natuurlijk mag je onbeperkt op safari als je overnacht bij Beekse Bergen. Er is echter nog veel meer leuks te doen! Zo kunnen jullie veel plezier beleven in In Ganvie Village, het centrum van het Lake Village Resort! Hier maak je op een unieke manier kennis met Afrika. Waan jezelf in een authentiek vissersdorp omgeven door exotische natuur. Ga lekker zwemmen in Etsi Pool. Er zijn eindeloze mogelijkheden in Ganvie Village! Kinderen vinden het hier geweldig, dat beloven we! 


Zwemmen bij Etsi Pool is te leuk. Neem dan ook zeker een verfrissende duik in Etsi Pool als je bij Beekse Bergen overnacht! Het zwembad is geïnspireerd op het Afrikaanse dorp Nzulenzu, waar huizen op palen zijn gebouwd. Loop over de houten steigers, klim langs de netten, ontdek de huizen op palen en glijd van de glijbaan.

 

 

Wat ook leuk is om te doen, is om aan boord te stappen van Chimpanship welke je naar Speelland vaart. Je vertrekt dan vanaf het Victoriameer, vanaf de Amu-pier. Tijdens een dagje Speelland zijn er tal van activiteiten om uit te kiezen, van botsbootjes tot waterfietsen tot trampolines. Ouders vermaken zich op zandplekken terwijl de kinderen vrij rondrennen en modderen in Speelland!

 

Een leuk idee voor een dagje strand is Bojo Beach, een leuk kindvriendelijk speelstrand bij Beekse Bergen. Klim op de gigantische toren en klauter over het speelterrein en ontwerp zandkastelen op het stromende water! De kinderen kunnnen uren spelen op de zandspeeltoestellen terwijl jij met je voeten lekker in het zand zit. Het speelstrand is geheel omheind zodat kinderen veilig kunnen spelen terwijl jij ontspant. Naast speeltuin Bojo Beach is een heerlijk terras. Dus geniet van een ontspannende zon op het terras, want de kinderen vermaken zich hier prima! Bij het Lake Resort van Beekse Bergen kun je ook veel leuke watersportactiviteiten doen.

 

Accommodaties bij het Lake Resort

Beekse Bergen Lake Resort is de perfecte bestemming voor jullie volgende vakantie. Dit gezinsvriendelijke vakantiepark biedt een verscheidenheid aan accommodaties voor alle soorten reizigers. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie of een avontuur vol actie, Beekse Bergen heeft voor elk wat wils!

 

De accommodaties op Beekse Bergen zijn er in overvloed en variëren van luxe lodges tot een plek op de camping. Luxe lodges bieden gasten ruime woonruimtes en privéterrassen met uitzicht op het meer, terwijl campings basisvoorzieningen bieden, zoals elektrische aansluitingen en toiletten. Voor degenen die op zoek zijn naar meer traditionele accommodaties, zijn er huisjes op het terrein met volledig uitgeruste keukens en badkamers. U kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan chalets met een eigen zitgedeelte buiten en barbecuefaciliteiten.

 

Bekijk hieronder alle accommodaties bij Lake Resort. Klik door voor meer info!

 

Beekse Bergen korting

Ben je van plan om een verblijf te boeken bij het Lake Resort? Dan is het slim om eerst even te kijken bij de actuele kortingen die Beekse Bergen heeft. Zo is er bijvoorbeeld vaak een vroegboekkorting van 15% als je lekker op tijd bent met boeken. De last minute deals zijn ook altijd erg leuk bij Beekse Bergen, check deze dus altijd even voordat je definitief jullie vakantie gaat boeken.