Het dierentuin seizoen is weer begonnen

 

Het is weer zover, de meeste dierentuinen zullen deze maand de deuren weer open gaan gooien! Hier zijn wij natuurlijk super blij mee, want dan kunnen we weer lekker dagjes weg. We zien dat steeds meer dierentuinen de deuren in de wintermaanden openhouden, maar bijvoorbeeld de Apenheul en het Dolfinarium hebben altijd nog steeds een wintersluiting. De Apenheul zal 31 maart de deuren weer openen en het Dolfinarium is deze maand de weekenden geopend. 

 

Koop nu je dierentuin tickets met korting

Als het dierentuin seizoen begint, zien we ook altijd super veel kortingen online komen. Het is dus een goed moment om jouw dierentuin entreekaarten te kopen. Ze zijn immers vaak het hele jaar geldig! Het is heel makkelijk om gebruik te maken van deze kortingen, je hoeft vaak alleen maar naar de juiste website te gaan en je tickets te bestellen. Uiteraard hebben wij alle actuele dierentuin kortingen voor jou op onze website staan, dit zodat jij niet uren online hoeft te zoeken naar de beste deals van dit moment.

 

Welke dierentuin kortingen zijn er nu

Op het moment van schrijven staan er best een aantal goede dierentuin kortingen online. We hebben de beste deals voor jou hieronder op een rij gezet. Door op de roze link te klikken ga je direct naar de desbetreffende korting toe. We wensen je alvast veel plezier in de dierentuin! 

 

 

Dierentuinen Nederland

Dierentuinen zijn een geweldige manier voor gezinnen om quality time samen door te brengen en heerlijk te ontspannen. Met talloze dierentuinen verspreid over het land, is er voor elk wat wils, van exotische dieren in het wild tot lokale diersoorten.

 

Nederland biedt enkele van de meest unieke dierenervaringen in Europa, met veel dieren die je nergens anders ter wereld zult vinden. De dierentuin Artis, gevestigd in Amsterdam, is een van de oudste dierentuinen van Europa en biedt een grote verscheidenheid aan exotische soorten zoals tijgers en gorilla's, samen met lokale zoogdieren zoals edelherten en wilde zwijnen. Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een andere geweldige optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een spannend dagje uit; deze dierentuin biedt tentoonstellingen over tropisch regenwoud, haaien die boven de hoofden van bezoekers zwemmen en nog veel meer!