Blijven slapen bij Beekse Bergen

Als je wilt blijven slapen bij Beekse Bergen, dan kun je genieten van een unieke ervaring in bij één van vakantieparken of het hotel. Tijdens je verblijf kun je genieten van een avontuurlijke en ontspannende sfeer, omringd door de natuur. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals gamedrives, waarbij je met een ranger door het park rijdt om wilde dieren te spotten.
Daarnaast biedt Beekse Bergen ook faciliteiten zoals restaurants, een zwembad en een speeltuin, zodat je jezelf en je gezin kunt vermaken tijdens je verblijf. Het is een geweldige manier om een safaribeleving te combineren met een comfortabel verblijf in een prachtige omgeving.

Safari Resort bij Beekse Bergen

Het Safari Resort bij Beekse Bergen is een betoverende bestemming waar avontuur en comfort samenkomen te midden van de prachtige natuur. Gelegen naast het safaripark, biedt het resort een unieke ervaring voor gasten van alle leeftijden.

Bij aankomst in het Safari Resort word je direct ondergedompeld in de magische sfeer van de Afrikaanse savanne. De accommodaties zijn smaakvol ontworpen en ingericht, variërend van luxe lodges tot ruime safaritenten. Vanaf je privéterras of balkon kun je genieten van adembenemende uitzichten op grazende giraffen, majestueuze leeuwen en spelende zebra's. Het is alsof je je in het hart van de Afrikaanse wildernis bevindt. Gedurende je verblijf zijn er talloze activiteiten om van te genieten. Maak een gamedrive door het safaripark, waar je oog in oog kunt komen te staan met wilde dieren. Onder begeleiding van ervaren rangers ontdek je de geheimen van het dierenrijk en leer je fascinerende feiten over de dieren die hier leven.

Na een dag vol avontuur kun je ontspannen in de resortfaciliteiten. Neem een verfrissende duik in het zwembad, geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant met uitzicht op de savanne, of laat de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Er is voor ieder wat wils.

Het Safari Resort bij Beekse Bergen biedt een onvergetelijke ervaring waarbij je de schoonheid van de natuur kunt ontdekken en de wonderen van het dierenrijk kunt verkennen. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, een romantisch uitje of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een buitengewone vakantie-ervaring.Safari Hotel bij Beekse Bergen

Van een gezinsuitje tot een romantische escapade voor twee, het Safari Hotel bij Beekse Bergen is de ideale plek voor een buitengewone overnachting. Laat je onderdompelen in luxe en geniet van het adembenemende uitzicht over de uitgestrekte savanne. Tijdens jouw verblijf in het Safari Hotel ontbreekt het je uiteraard aan niets.

De kamers in het Safari Hotel zijn ontworpen met comfort en stijl in gedachten. Elke kamer biedt een serene en verfijnde ambiance, waarin je kunt ontspannen na een dag vol avontuur. Of je nu kiest voor een ruime suite of een knusse kamer, je zult genieten van moderne voorzieningen en een gastvrije sfeer. Word 's ochtends wakker met het geluid van de natuur en de prachtige vergezichten vanaf jouw privébalkon. Met uitzicht op grazende giraffen, majestueuze leeuwen en spelende zebra's wordt jouw verblijf in het Safari Hotel een onvergetelijke ervaring.

Tijdens je verblijf heb je toegang tot verschillende faciliteiten die jouw comfort en ontspanning garanderen. Ontdek culinaire hoogstandjes in het restaurant, waar smaakvolle gerechten worden geserveerd met een vleugje Afrikaanse flair. Voor de avontuurlijke gasten biedt het Safari Hotel spannende activiteiten aan. Verken het safaripark tijdens een gamedrive onder begeleiding van ervaren rangers. Kom oog in oog te staan met wilde dieren en leer fascinerende feiten over hun gedrag en leefomgeving.

Het Safari Hotel bij Beekse Bergen belooft een onvergetelijke ervaring, of je nu met het gezin op stap bent of een romantische tijd met je partner wilt doorbrengen. De combinatie van comfortabele accommodatie, prachtige uitzichten en spannende activiteiten maakt het een bestemming die je keer op keer wilt bezoeken.

Het Safari Hotel biedt een unieke ervaring waarbij je overnacht in het hart van de savanne. Je kunt de betoverende zonsopgang boven de uitgestrekte vlaktes aanschouwen en ontwaken in demagischesfeervan Afrika.

Bekijk hier nog meer over het Safari Hotel van Beekse Bergen


Lake Resort Beekse Bergen

Het Lake Resort bij Beekse Bergen biedt een ervaring van het ultieme outdoor leven. Hier kun je overnachten in een betoverende Afrikaanse sfeer en genieten van een adembenemend uitzicht over het uitgestrekte Victoriameer. 

Ontspan en kom tot rust op het prachtige strand van het resort, waar je kunt genieten van de zon en de rustgevende geluiden van de natuur. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de serene omgeving. Voor degenen die juist op zoek zijn naar avontuur en plezier, biedt het Lake Resort een zwembad waar je urenlang kunt spelen en genieten van verfrissende waterpret. Of je nu baantjes wilt trekken, wilt ontspannen in het water of wilt spelen met je gezin, het zwembad biedt vermaak voor alle leeftijden.

Naast de prachtige omgeving en de ontspanningsmogelijkheden, biedt het Lake Resort ook diverse faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Er zijn verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met uitzicht op het meer. Bovendien zijn er mogelijkheden voor recreatieve activiteiten en entertainment om je dagen gevuld te houden. Het Lake Resort bij Beekse Bergen is de perfecte bestemming voor een onvergetelijk verblijf, waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur, ontspanning aan het strand en plezier in het zwembad. Het biedt alle ingrediënten voor een bijzondere vakantie-ervaring.

Bekijk hier nog meer over het Lake Resort van Beekse Bergen

Beekse Bergen kamperen

Bij Beekse Bergen kun je ook genieten van een kampeerervaring in de prachtige natuurlijke omgeving. Er zijn verschillende kampeermogelijkheden beschikbaar, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en je wensen past.

Op de camping van Beekse Bergen kun je je eigen tent, caravan of camper meenemen en genieten van een verblijf midden in de natuur. De camping biedt ruime staanplaatsen en diverse faciliteiten om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Je hebt toegang tot sanitaire voorzieningen, water- en elektriciteitsaansluitingen en soms zelfs wifi. Daarnaast zijn er ook huuraccommodaties beschikbaar op de camping, zoals bungalows of lodges, voor degenen die liever wat meer comfort willen tijdens het kamperen. Deze accommodaties zijn vaak volledig uitgerust met keukenfaciliteiten, bedden en eigen sanitair.

Tijdens je kampeerervaring bij Beekse Bergen kun je genieten van de vele activiteiten en faciliteiten die beschikbaar zijn op het terrein. Denk aan wandel- en fietsroutes door de natuur, bezoeken aan het safaripark, watersportactiviteiten op het meer en nog veel meer. Of je nu kiest voor een traditionele kampeerervaring met je eigen tent of een comfortabel verblijf in een huuraccommodatie, kamperen bij Beekse Bergen biedt de mogelijkheid om te genieten van de prachtige omgeving en alle spannende activiteiten die het park te bieden heeft.

Bekijk hier meer over de camping bij Beekse Bergen


Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is een populair dierenpark gelegen in Hilvarenbeek, Nederland. Het is het grootste wildlife park van de Benelux en biedt een unieke safari-ervaring. Het park herbergt meer dan 1.400 dieren van verschillende soorten, waaronder olifanten, giraffen, leeuwen, neushoorns, zebra's, cheeta's, gorilla's en nog veel meer. Je kunt ze bewonderen in hun natuurlijke leefomgeving tijdens de safaritochten.

Safaripark Beekse Bergen biedt verschillende manieren om het park te verkennen, waaronder autosafari's, bussafari's, bootsafari's en zelfs wandelsafari's. Tijdens de safaritochten krijg je de mogelijkheid om dicht bij de dieren te komen en ze van dichtbij te observeren. Safaripark Beekse Bergen heeft educatieve programma's en activiteiten ontwikkeld om bezoekers bewust te maken van natuurbehoud en de bescherming van bedreigde diersoorten. Dit omvat onder andere interactieve presentaties, voedersessies en educatieve rondleidingen.

Safaripark Beekse Bergen is een fantastische bestemming voor dierenliefhebbers en avonturiers. Het biedt een unieke gelegenheid om wilde dieren van dichtbij te zien en te leren over hun leefomgeving. Het park is voortdurend in ontwikkeling en introduceert regelmatig nieuwe activiteiten en belevingen om bezoekers te verrassen en te vermaken.

Bekijk hier meer over Safaripark Beekse Bergen


Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is een avontuurlijk attractiepark gelegen naast Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Nederland. Het park is gericht op families en biedt een breed scala aan attracties en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Speelland Beekse Bergen heeft een groot waterpark met diverse glijbanen, waterfietsen, waterfonteinen en andere interactieve waterattracties. Kinderen kunnen hier spetteren, spelen en afkoelen op warme dagen.

Het park beschikt over diverse speeltoestellen verspreid over het terrein. Van klimrekken en schommels tot trampolines en zandbakken, er is genoeg te ontdekken en te beleven voor kinderen van alle leeftijden. In Speelland Beekse Bergen kun je ook miniatuurversies van beroemde Nederlandse gebouwen en bezienswaardigheden vinden. Dit biedt een leuke en educatieve ervaring voor kinderen om meer te leren over de Nederlandse cultuur en architectuur.

Naast waterpret en speeltoestellen zijn er ook verschillende attracties beschikbaar, zoals een draaimolen, botsauto's en een treintje. Deze attracties zorgen voor extra plezier en opwinding tijdens het bezoek aan het park.

Speelland Beekse Bergen is een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol avontuur, plezier en waterpret. Het park zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en hun energie kwijt kunnen.Meer over de auteur Nicole