AH dagje uit

Ah dagje uit

Wat een te gekke actie van de AH. Jij krijgt nu bij heel veel dagjes uit (ruim 300) het 2e kaartje helemaal gratis! Iedereen die wel eens een dagje uit gaat weet dat dit niet bepaald goedkoop is. Dit is dan ook de reden dat wij jou graag meer vertellen over deze toffe actie van de Albert Heijn: de AH 2e kaartje gratis deal. Lees snel verder en ontdek hoe jij aan het AH 2e kaartje gratis kunt komen. 

 

AH dagje uit met het 2e kaartje gratis

Als we kijken naar een dagje uit met het hele gezin, dan kom je al gauw boven de € 100,- uit. En dan hebben we het nog niet over de benzinekosten en wat eten en drinken als jullie in het park zijn. En daarom zijn wij zo blij met de AH 2e kaartje gratis actie! Je krijgt bij veel pretparken en dierentuinen een kaartje gratis, zoals bij de Apenheul bijvoorbeeld.


Ouwehands Dierenpark 2e kaartje gratis

Welke ook erg populair is, is de 2e kaartje gratis voor Ouwehands Dierenpark. En dat snappen wij! Deze dierentuin is namelijk helemaal geweldig. Prachtig onderhouden, veel mooie dieren te zien en ook bij slecht weer prima te bezoeken omdat een aantal delen overdekt zijn. We zien dat er voor deze dierentuin vaak ook andere acties geldig zijn, bijvoorbeeld voor Light Nights. Bekijk hier alle Ouwehands Dierenpark kortingen. 


Kortingen op meer dan alleen dierentuinen

Naast kortingen op dierentuinen, krijg je bij veel meer uitjes een leuke korting. Zo kun je naar de bioscoop, het museum, uit eten of naar een pretpark. En allemaal met korting door te sparen bij de AH. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je hier niks mee doet!


AH dagje uit, hoe werkt het?

Eigenlijk werkt de AH dagje uit actie heel simpel. Als jij boodschappen doet bij deze supermarkt, dan spaar je. Als jouw spaarkaart vol is, dan krijg je het tweede kaartje helemaal gratis! Heb jij een volle  spaarkaart(en)?Deze kan je dan inleveren tot en met 8 januari 2023. Digital en papieren spaarkaarten verzilver je gratis op uitjes.ah.nl.


Is dit de beste dierentuin korting?

We moeten eerlijk zeggen dat deze korting wel echt een topper is. Helaas doen niet alle dierentuinen mee, en je moet verplicht je boodschappen doen bij de AH. Is dit niet wat jij doet? Of heb je nog geen volle spaarkaart? Kijk dan eens bij alle dierentuin kortingen die we hebben gevonden voor jou. Willen jullie liever een dagje naar een pretpark, met korting? Neem dan een kijkje op de website van Kortingkaartjes Pretparken. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0