Air Miles inwisselen

Air Miles inwisselen

Air Miles inwisselen

Heb jij nog aardig wat Air Miles die je zou willen inwisselen? Lees dan verder! Je kunt namelijk jouw gespaarde Air Miles inwisselen voor een leuke korting op een dagje weg. Dit kan naar een pretpark zijn, maar ook zijn er een aantal dierentuinen welke je kunt bezoeken met een leuke korting.

Heb jij echt goed je best gedaan met sparen? Dan kun je zelfs gratis naar de dierentuin! Het loont dus zeker als je Air Miles gaat sparen.

 

Naar de dierentuin met Air Miles

Je Air Miles inwisselen is dus een goed idee als je een dagje naar de dierentuin zou willen. De korting kan oplopen tot wel 100%, je kunt dan dus gratis naar binnen. Op het moment van schrijven kun je de Air Miles inwisselen voor de volgende dierentuinen:

  • Beekse Bergen 2600 Air Miles = gratis entree 
  • Beekse Bergen 1100 Air Miles + € 15,-

Op het moment van schrijven zijn er niet heel veel dierentuinen waarbij jij je Air Miles kunt inleveren. Vanaf 1 juni 2020 kun je ook voor Wildlands een leuke korting krijgen. We hopen dat er in de toekomst weer meer dierentuinen zich zullen aansluiten bij dit spaarprogramma.


Air Miles inwisselen, goed sparen

Als jullie met het hele gezin naar de dierentuin willen, en de gespaarde Air Miles willen inwisselen dan moet je wel even doosparen. Er zijn namelijk aardig wat Air Miles nodig. Neem bijvoorbeeld een kijken bij Beekse Bergen. Als je met vier personen zou willen gaan, en je wilt een gratis entree voor iedereen, dan zul je dus 10.400 Air Miles moeten hebben. Dit zijn er behoorlijk wat! Je zou ervoor kunnen kiezen om een aantal entreekaarten te kopen door het inleveren van Air Miles, en de overige entreekaarten proberen te kopen met een leuke korting.

Je kunt Air Miles sparen bij het tanken en bij de boodschappen doen. We krijgen regelmatig de vraag of dit de beste manier is om een korting te pakken op tickets. Als je hebt gespaard, dan is dit zeker een goede manier. Maar dit is dan ook direct het nadeel, je moet ervoor sparen. Wij zelf zijn meer van een korting die je direct kunt pakken. Denk hierbij aan tickets via Actievandedag of Social Deal bijvoorbeeld. Deze tickets kun je zo kopen, en je krijgt ze direct na betaling in je mailbox.

 

Dierentuin korting

Heb jij niet genoeg Air Miles gespaard? Of wil je graag een aantal tickets met een leuke korting kopen? Dan kun je een kijkje nemen bij alle actuele dierentuin kortingen. We zoeken elke dag online naar de beste dierentuin korting, zodat jij lekker voordelig een dagje weg kunt. Je kunt hier alle actuele dierentuin kortingen vinden. 

 

 

Air Miles inwisselen