Apenheul korting via Kruidvat

Apenheul korting via Kruidvat
We krijgen regelmatig de vraag of er momenteel een goede korting te krijgen is voor een ticket van deApenheul via het Kruidvat. Tijd om daar eens naar te gaan kijken!

We zien dat er aardig wat mensen zijn die de boodschappen bij het Kruidvat doen, en dat is leuk want je kunt namelijk sparen voor leuke aanbiedingen op dagjes weg!


Is er momenteel een korting te krijgen?

Op het moment van schrijven is er helaas geen korting te krijgen via het Kruidvat. We zien zelfs dat er helemaal geen tickets te koop zijn via deze winkel. Dat is jammer! Je kunt kijken of je hier een leuke Apenheul korting kunt scoren!

In 2019 zagen we dat je een korting kon krijgen van € 7,50 op je ticket. Je moest dan 250 punten gespaard hebben. Als je veel luiers, voeding en dat soort dingen moet kopen kom je best snel aan deze punten!

Oké, toffe actie. Maar hoe spaar je dan?

Sparen voor een dagje weg is eigenlijk heel makkelijk. Wat je moet doen is je boodschappen halen bij het Kruidvat. Dan scan je de klantenkaart, en dan spaar je automatisch voor punten.  Deze kun je dan vervolgens online inwisselen voor een leuke korting op tickets van onder andere de Apenheul.  We hebben ook kortingen gezien voor een dagje DierenPark Amersfoort, Beekse Bergen en nog veel meer!

Is dit de beste deal van dit moment?

Als de korting actief is, is het best een leuke korting om te pakken. Echter zien we dat hij niet altijd actief is, en soms staan er zeker wel betere deals online. Je doet er dus goed aan om eventekijken bij alle actuele Apenheul kortingen op de detailpagina. Hier zie je alles overzichtelijk op een rij zodat je snel en duidelijk ziet welke deal het beste is!
Bekijk hier alle actuele kortingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0