Bij de Apenheul ontbijten


Apenheul ontbijten

Wil je je bezoek aan de Apenheul een unieke en luxueuze twist geven? Dan is een ontbijt in de sfeervolle Kambizuri Lodges midden in Apenheul de perfecte manier om je dag te beginnen! Stap in een andere wereld en geniet van een weelderig ontbijtbuffet voordat de poorten van het park opengaan.

 

Het ontbijt wordt geserveerd met een assortiment van heerlijke broodjes, waaronder knapperige croissants, volkoren landbrood en traditioneel Fries suikerbrood. Voor de hartige en zoete trek is er een ruime keuze aan beleg. Daarnaast kun je genieten van gekookte eieren en roerei, verfrissende yoghurt met muesli en vers fruit, en een selectie van koffie, cappuccino en thee. En als klap op de vuurpijl mogen kinderen (en natuurlijk ook volwassenen) hun eigen pannenkoek versieren - een creatieve en smakelijke toevoeging aan het ontbijt!

 

Maar het ontbijt is niet alleen heerlijk, het biedt ook een exclusieve ervaring. Slechts een beperkt aantal gasten per dag heeft de mogelijkheid om deel te nemen, waardoor het echt een unieke belevenis is. Bovendien krijg je na het ontbijt de kans om als een van de eersten het park te betreden en de maki's en vari's te bezoeken - een bijzondere ervaring die je niet mag missen!

 

Wanneer kun je ontbijten bij de Apenheul?

Het is zo dat je niet zomaar elke dag kun ontbijten bij de Apenheul. Het ontbijt wordt geserveerd van 9.00 tot 10.00 uur. Gasten worden verzocht om 8.45 uur bij de ingang van Apenheul te verzamelen, vanwaar je in ongeveer 10 minuten naar de Kambizuri Lodges wandelt. Je kunt genieten van dit bijzondere ontbijt op de volgende data:

 

  • 12 mei (Moederdag)
  • 19 mei (1e Pinksterdag)
  • 16 juni (Vaderdag)
  • 4 augustus
  • 1 september
  • 6 oktober
  • 3 november

 

Goed om te weten

De prijzen van ontbijten bij de Apenheul zijn als volgt:

  • Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis
  • Ontbijt + entree voor kinderen van 3 t/m 12 jaar: €26,- per persoon
  • Ontbijt + entree voor volwassenen vanaf 13 jaar: €36,50 per persoon

Heb je al een geldig entreebewijs voor Apenheul? Dan kun je het ontbijt los boeken tegen gereduceerde prijzen. Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Laat het de Apenheul dan weten via e-mail op info@apenheul.nl onder vermelding van je naam en de datum van je bezoek, zodat ze kunnen zorgen voor aangepaste gerechten.

 

Wil je verzekerd zijn van een plekje aan de ontbijttafel? Reserveer dan jouw tickets via de Apenheul webshop op de aangegeven data. Wees er snel bij, want plaatsen zijn beperkt beschikbaar en deze unieke ervaring wil je niet missen!Start je dag op een bijzondere en smakelijke manier met een luxe ontbijt in de Kambizuri Lodges en maak je bezoek aan Apenheul onvergetelijk!

 


Lees ook eens deze blogartikelen over de Apenheul:


Meer over de auteur Nicole