Top 12 Apenheul kortingen

De Apenheul is een park dat bijna iedereen in Nederland wel kent. Het is dan ook een uitje dat veel bezocht wordt en dat is niet zo gek. Je kunt bij de Apenheul heerlijk een dagje tussen de apen lopen, wie wil dat nou niet! Wij hebben voor jullie alle actuele Apenheul kortingen hieronder op een rij gezet. Op deze manier zie je snel in één overzicht welke deals je nu kunt pakken! We krijgen vaak de vraag wat de juiste kortingen zijn voor een dagje Apenheul. Je vindt op onze speciale kortingspagina alle actuele Apenheul kortingen.

Apenheul korting op je entreekaarten, is dat mogelijk?

Als we kijken naar de kortingen die je kunt krijgen voor de Apenheul, zien we dat je eigenlijk het hele jaar door op verschillende manieren wel aan een leuke korting kunt komen. Voor moet je ergens lid van zijn of voor sparen, maar er zijn ook veel leuke deals die je zo direct kunt pakken! Het is slim om altijd voordat je weggaat naar de Apenheul even te kijken of je een korting kunt scoren. Het is namelijk zo dat je aan de kassa van de Apenheul zelf sowieso de volle mep zult betalen. Wees dus slim en bekijk snel alle kortingen! 

 

Entreeprijzen Apenheul

Als we kijken naar de entreeprijzen van de Apenheul in 2019 zien we dat je voor een volwassenen ticket aan de kassa € 23,- kwijt bent. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar betaal je aan de kassa € 19,50.Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen bij de Apenheul. Hiervoor hoef je dus geen entreekaart te kopen. Zo zie je dat als je met een gezin met twee kinderen tot 12 jaar zult gaan, je alleen al voor de entree al € 85,- kwijt zult zijn. Tijd om snel een kijkje te gaan nemen bij alle Apenheul kortingen van dit moment. 

 

1. Apenheul entreekaarten kopen via een kortingsite

Je kunt regelmatig bij een website die elke dag leuke dierentuin kortingen online heeft staan een korting scoren voor de Apenheul. Zo kun je op het moment van schrijven een korting krijgen van maar liefst 35% per persoon bij Actievandedag! Dit is een aardig leuke korting waar je niks extra’s voor hoeft te doen. Als je gebruik maakt van deze kortingen hoef je nergens voor te sparen of lid van te zijn. Je krijgt de entreekaarten vaak in je mailbox na betaling. Dit houdt in dat je vandaag nog naar de Apenheul zou kunnen met korting. De kortingen liggen hier vaak tussen de € 8,- en de€ 10,- per persoon.

Zo kun je bij onderstaande websites een kijkje nemen als je op zoekt bent naar een goede deal:

2. Je tickets scoren via een veiling

3. Gratis entree als WNF lid

Ben jij lid van het WNF? Dan zit je helemaal goed als het om een korting voor je Apenheul gaat. Je mag namelijk 1 keer per jaar gratis naar binnen als je een Ranger, Bamboekid of Lifeguard bent. Je kunt met het bonnetje uit het bonnenboekje naar de kassa van de Apenheul gaan en dag mag je gratis naar binnen. Je leest ook alles wat je moet weten over de actie in het bonnenboekje.

 

4. Spaar bij de Jumbo je korting op je tickets

Als jij je boodschappen bij de Jumbo doet zit je goed wat betreft kortingen op een dagje uit! Je kunt namelijk eens per jaar bij de Jumbo sparen voor leuke kortingen op dagjes weg. Zo krijg je in 2019 bij elke € 10,- aan boodschappen een dagjeweg munt. Met deze munten kun je korting pakken! Helaas kun je nu niet meer sparen bij de Jumbo, maar je kunt de munten nog wel verzilveren. Hoe hoog de korting is die je krijgt op je entreekaarten ligt eraan op welke dag je gaat en hoever je van tevoren je entreekaarten besteld. Je zult begrijpen dat als je een ticket koopt voor doordeweeks dat deze een hogere korting hebben dan een ticket voor in het weekend. Ook ligt het eraan hoever je van tevoren je tickets besteld. Hoe eerder je bent, hoe hoger de korting zal zijn! De korting kan hier oplopen tot wel € 15,- per entreekaart! Bekijk hier alles over de Jumbo dagje uit actie. 

 

5. Apenheul korting via Campina Eurosparen

Bij Campina kun je het hele jaar door sparen voor korting op een entreekaart voor de Apenheul. Het is dat dat je in de maanden juli en augustus een korting kunt pakken van 30% en de overige maanden kun je een korting pakken van maar liefst 50% per persoon! Dit is een aardig hoge korting voor een dagje Apenheul. Bekijk hier hoe je Apenheul korting kunt krijgen via Campina.

 

6. Voordeel dat je krijgt als ANWB lid

Als lid van de ANWB krijg je een leuke korting op je entreekaart. Het is niet de beste deal zien we vaak, maar wel leuk als er verder geen andere kortingen te krijgen zijn. Ze werken bij de ANWB met twee verschillende tickets. Er is een voordeeldagen ticket en een regulier ticket. Voordeeldagen zijn alle doordeweekse dagen, met uitzondering van de vakanties en feestdagen. Je kunt deze entreekaarten alleen maar online krijgen via de webshop van de ANWB. Je kunt op het moment van schrijven € 1,- korting krijgen op je entreekaarten voor de Apenheul. Bekijk hier meer over de ANWB dagje uit korting.

 

7. Tickets kopen via de Bankgiro Loterij

Als jij lid bent van de BankGiro Loterij dan kun je ook een leuke korting krijgen op je entreekaarten van de Apenheul. Je kunt een korting krijgen van € 5,- per ticket en je mag maximaal 4 entreekaarten aanschaffen met deze korting. Je kunt deze korting niet online gebruiken, je zult dus even in de rij van de kassa moeten staan. Vergeet niet om je VIP kaart mee te nemen. Zonder deze kaart kun je geen korting krijgen!

 

8. Korting op je seizoenkaart als je in Apeldoorn woont

Ben jij een inwoner van Apeldoorn? Dan krijg je nu een leuke korting op je seizoenkaart! Je moet dan even naar de kassa van de Apenheul met een poststuk (ivm je adres) en met je ID-kaart. Je kunt een leuke korting van € 17,50 krijgen. Kinderen krijgen zelfs een korting van € 22,50! Je kunt met deze kaart het hele jaar door een bezoek brengen aan de Apenheul. 

 

9. Koop je entreekaarten voordelig bij Kruidvat

Bij het Kruidvat kun je sparen. Elke keer als jij boodschappen hebt gedaan krijg je punten. Deze krijg je door je voordeelkaart te laten scannen. Als je 100 punten hebt gespaard krijg je een korting van € 7,50 per entreekaart! Op de website van het Kruidvat staat helemaal uitgelegd hoe deze actie werkt. Bekijk hier meer info over de Apenheul korting via het Kruidvat.

 

10. Apenheul korting als ING lid

Is jouw bank de ING bank? Dan spaar je automatisch mee voor kortingen op een dagje weg. Zo spaar je dus ook voor korting op een dagje Apenheul. Als je 750 punten hebt gespaard, krijg je een korting van € 7,50 per persoon. Je kunt deze korting alleen gebruiken op een volwassen ticket en je kunt maar één kaartje bestellen met deze kortingscode. Deze korting krijg je op de kassaprijs en per entreekaart betaal je € 0,50 cent boekingskosten. Je kunt deze kaarten alleen online bestellen!

 

11. Koop je tickets voordelig met je Air Miles

Als jij Air Miles spaart dan spaar je ook voor een gratis entree voor de Apenheul. Je kunt namelijk Air Miles sparen voor een dagje uit. Bij de Apenheul heb je voor een kinderticket 1950 Air Miles nodig en voor een volwassen ticket heb je 2300 Air Miles nodig. Zoals je ziet ben je dus wel even aan het sparen voor je gratis naar binnen mag bij de Apenheul!

 

12. Apenheul tickets kopen bij de Hema

Regelmatig zien we bij de Hema kortingen voorbij komen op dagjes weg. Zo ook wel eens voor een dagje Apenheul. Helaas staat de korting van de Apenheul niet het hele jaar online, maar meestal zien we in het voorjaar de korting weer online staan. We willen je adviseren om via de website van de Hema te checken of er wellicht nu een korting te krijgen is op je entreekaart. 

 

Apenheul top 12 kortingen