Kortingen Beekse Bergen top 10

Beekse Bergen korting

Beekse Bergen is één van de best bezochte dierenparken in Nederland. Het dierenpark is erg populair omdat je er vele kanten op kan. Je kunt ervoor kiezen of je met de bus gaat, met je eigen auto of misschien gaan jullie liever wandelen door het dierenpark. Wat ook een mooi voordeel van dit dierenpark is dat je het kunt bezoeken met mooi én met slecht weer. Bij Beekse Bergen kun je ook op verschillende locaties overnachten en dat maakt het safaripark nog populairder!

Beekse Bergen is het safaripark in Nederland waar je geweest moet zijn! Je kunt kiezen uit verschillende soorten safari's welke je langs de 150 dierensoorten brengen die in Beekse Bergen wonen. Je kunt er dieren zien zoals giraffen, leeuwen, zeeleeuwen, jachtluipaarden, olifanten, witte neushoorns en nog veel meer dieren! Ook worden er vaak leuke evenementen gehouden in het safaripark. Ben jij een jaarkaart houder van Beekse Bergen? Dan mag je vaak gratis naar binnen tijdens deze evenementen! Je kunt kiezen uit de wandelroute, de autosafari, de bussafari en de bootsafari. Welke kiezen jullie? Of gaan jullie ze misschien wel allemaal doen? Alles is mogelijk bij Beekse Bergen!

Hieronder zie je de beste manier om aan een hoge Beekse Bergen korting te komen. Bekijk ze snel allemaal en kijk welke het beste bij jouw situatie past. Als we kijken naar wat een entreekaart kost aan de kassa bij Beekse Bergen dan zien we dat een ticket voor een volwassene € 26,- en de kindertickets kosten € 22,50. Als je met de auto komt dan ben je ook nog eens € 9,50 kwijt voor een parkeerticket. Dit zijn aardig hoge bedragen, maar Beekse Bergen heeft altijd wel een korting die je kunt gebruiken. De deals die je hieronder ziet zijn een momentopname. We adviseren je altijd om een kijkje te nemen op onze Beekse Bergen aanbiedingenpagina voor alle actuele korting. Lees snel hieronder verder!

  1. Beekse Bergen korting via Social Deal. Je kunt op het moment van schrijven een Beekse Bergen korting krijgen van maar liefst 33% per persoon! Dit is een zeer hoge korting voor Beekse Bergen dus maak er snel gebruik van! Je vindt deze korting op de Beekse Bergen aanbiedingen pagina.
  2. Korting rond de € 2,50 via Beekse Bergen zelf. Dit is de korting waarvan we zien dat deze op het moment het meest gebruikt wordt door de bezoekers van onze website. De korting die je kunt krijgen op deze manier ligt rond de  € 2,50 per ticket. Bekijk snel deze Beekse Bergen korting via deze link.
  3. Beekse Bergen korting via een veiling. De korting die je krijgt via een veiling is verschillend. Je kunt eigenlijk vaak wel het hele jaar door meebieden op entreekaarten voor Beekse Bergen via VakantieVeilingen of Ticketveiling. Hoe hoog de korting is die je kunt pakken hangt helemaal af van wanneer en op welk tijdstip jij gaat meebieden. Ga hier dus slim mee om! Lees hier meer over hoe je gebruik kunt maken van deze korting.
  4. Korting bij Beekse Bergen door een jaarkaart aan te schaffen.Ga jij vaker dan een paar keer per jaar naar Beekse Bergen? Dan doe je er slim aan om een jaarkaart te kopen. Als je een jaarkaart hebt van Beekse Bergen dan kun je het hele jaar voor een bepaald bedrag onbeperkt naar binnen. Dit is een leuke manier om een hoge korting te pakken als je vaker dan een paar keer per jaar naar Beekse Bergen gaat. Lees hier alles over de Beekse Bergen jaarkaarten.
  5. Beekse Bergen korting via de Postcodeloterij. Als je lid bent van de Postcodeloterij, dan krijg je ook in 2019 weer een hoop leuke kortingen. Zo krijg je nou ook een korting op je tickets voor Beekse Bergen. Met de voucher uit de voordeelagenda betaal je nog maar € 17,50 per ticket. Je kunt op deze manier het hele jaar door max. 4 entreekaarten kopen. Lees hier alles over de korting via de Postcodeloterij.
  6. Beekse Bergen korting via Jumbo. Je kunt in de periode april/mei bij de Jumbo sparen voor de kortingsmunten. Met deze munten kun je korting krijgen tussen de € 5,- en de € 15,- per persoon! Eigenlijk zien we deze kortingen elk jaar weer terug komen. We hopen in 2020 weer gebruik te kunnen maken van deze korting! Je kunt de munten hier verzilveren. Dit kan tot 6-1-2019
  7. Beekse Bergen korting tussen de € 7,- en de € 12,- via Campina. Je kunt bij Campina korting pakken met de punten die op je pak melk of yoghurt staan. Hoe hoog je korting is hangt een beetje af van de tijd waarin je naar Beekse Bergen wilt gaan. Als je in de maanden juli en augustus gaat krijg je 30% korting en ga je in één van de andere maanden dan krijg je 50% korting. Je kunt je Campina punten hier verzilveren.
  8. Beekse Bergen korting van 25% via ANWB. Ben je lid van de ANWB? Dan kun je op deze manier ook korting pakken voor een dagje Beekse Bergen. Je krijgt nu een korting van maar liefst 25% per ticket. Dit is best een hoge korting voor Beekse Bergen. Hou je lidmaatschapsnummer bij de hand.Bestel je Beekse Bergen tickets hier.
  9. Beekse Bergen gratis bezoeken via Air Miles. Heb je genoeg Air Miles gespaard? Dan kun je het hele jaar door een gratis entreekaartje scoren voor Beekse Bergen! Heb je nog niet genoeg gespaard? Dat geeft niks, je kunt ook met een bijbetaling van € 10,- een ticket pakken als je minder AirMiles hebt.
  10. Beekse Bergen korting via een actiesite. Er zijn verschillende actiesites waar je regelmatig een hoge korting kunt pakken op je entreekaart van Beekse Bergen. Hoe hoog deze korting is kan per dag wisselen. Je zou een kijkje kunnen nemen op één van de volgende websites: Actievandedag, Tripper of AD Webwinkel.

Neem ook eens een kijkje bij de volgende blogartikelen over Beekse Bergen: