Beekse Bergen overnachten

Beekse Bergen overnachten

Jullie willen binnenkort een keer bij Beekse Bergen overnachten, en dat snappen wij! Naast een prachtig Safaripark is er nog veel meer te doen en overnachten bij Beekse Bergen is iets wat je niet gauw meer zult vergeten! Lees snel verder om te kijken of jij een korting kunt krijgen, en uit welke accommodaties jij allemaal kunt kiezen. 

Beekse Bergen overnachten met korting

Laten we beginnen met goed nieuws, er is namelijk vaak een leuke korting te krijgen op jullie overnachting. Hoe hoog deze is, hangt er een beetje vanaf welke korting jij kunt gebruiken. We zullen hieronder verschillende kortingen omschrijven en via de link kun je ze ook gelijk gebruiken. 

Beekse Bergen last minute 
Één van de meest gebruikte kortingen voor een overnachting bij Beekse Bergen is de last minute korting. Met een beetje geluk kan deze jullie zo maar 25% korting geven op een overnachting. Dit kan dus best interessant zijn! Je kunt hier alle last minute deals van Beekse Bergen bekijken. 

Beekse Bergen vroegboekkorting 
Bij Beekse Bergen kun je ook gebruik maken van een vroegboekkorting. Deze kan je tot 15% korting geven op jullie overnachting. Op tijd boeken heeft vele voorleden. Zo weet je van tevoren al lekker waar jullie heen gaan, maar ook heb je de garantie dat jullie ook echt daadwerkelijk naar Beekse Bergen kunnen gaan in de accommodatie naar wens. Deze kans is bij een last minute deal bijvoorbeeld veel kleiner. Lees hier meer over de Beekse Bergen vroegboekkorting.

Beekse Bergen herhalingskorting
Bij Beekse Bergen vinden ze het leuk als jullie nog een keer terug zullen komen na jullie overnachting, daarom hebben ze de herhalingskorting van 25%. Deze korting krijg je als je binnen een jaar weer een overnachting boekt bij Beekse Bergen. Lees hier meerover deze Beekse Bergen korting.

Extra’s bij je overnachting als abonnementhouder
Heb jij een abonnement bij Beekse Bergen? Dan heb je geluk! Je krijgt dan in 2022 een aantal leuke extra’s bij jullie overnachting. Zo krijg je een keer een ontbijtje, een knuffel, mag je een keer bowlen en nog veel meer leuks. Het is dus zeker leuk om een keer te blijven slapen i.p.v. een dagje Beekse BergenLees er hier alles over 

 

Onbeperkt toegang tijdens het overnachten

Als je bij Beekse Bergen gaat overnachten, dan mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten. Je mag onbeperkt het safaripark in, lekker zo vaak zwemmen als je zelf wilt. Ga jij voor de autosafari, pak je de boot of de bus of ga toch liever wandelen? Je kunt ze ook allemaal doen tijdens jullie verblijf!

 Beekse bergen overnachten Safari Resort

Overnachten bij het Safari Resort

Overnachten tussen de wilde dieren? Dat kan bij het Safari Resort van Beekse Bergen! Op dit resort slaap je echt letterlijk tussen de wilde dieren. Heel gaaf om eens te doen. Het park is geïnspireerd op de Afrikaanse natuur en cultuur. Beleef Afrika van wel heel dichtbij bij Beekse Bergen! Echt een tip om te doen met kinderen. Je kunt kiezen uit de volgende accommodaties:

  • Luxe vrijstaande lodges
  • Luxe safaritenten
  • Stoere boomhutten 
  • Vanaf 2023: Savanne Rooms en Suites

 

Overnachten bij het Lake Resort

Bij Beekse Bergen kun je ook overnachten bij het Lake Resort. Hier kun jij genieten van het ultieme outdoor leven. Ook hier zul je overnachten in Afrikaanse sferen en heb je een mooi uitzicht over het Victoriameer. Zin in een beetje actie tijdens jullie overnachting? Verken dan het meer met een kano of een sup. Kom lekker ontspannen in Etsi Pool en geniet van alles wat het Safaripark te bieden heeft.

Lees hier meer over de vakantieparken van Beekse Bergen.

Beekse Bergen overnachten Lake Resort

Overnachten in de rooms en suites

Bij Beekse Bergen kun je vanaf maart 2023 ook overnachten in de rooms en suites! Je kunt hier overnachten met een uitzicht op de Savanne en je krijgt hotelservice en een heerlijk ontbijt bij je overnachting! Wat ook erg fijn is, je kunt al boeken vanaf 1 overnachting. Je hoeft dus niet per se een weekend te gaan. Ook tijdens deze overnacht heb je recht op onbeperkt toegang tot o.a. het Safaripark en Speelland. Ga jij liever bowlen? Ook dat kan! Ook kun je er zwemmen en is we genoeg animatie. Een perfect verblijf voor een vakantie met kinderen! Lees hier meer over de Rooms en Suites bij Beekse Bergen.

Beekse Bergen overnachten hotel 2023