Beekse Bergen 1

Beekse bergen 1

Beekse Bergen 1 nachtje extra gratis blijven slapen, het kan! Ook is het soms mogelijk om 1 entreekaartje gratis te krijgen voor dit geweldige safaripark in Hilvarenbeek. We gaan jou precies vertellen hoe en wat je moet doen om van deze toffe acties te kunnen profiteren! Bekijk via de button hieronder alvast alle Beekse Bergen kortingen.

Beekse Bergen 1 nacht gratis

Bij Beekse Bergen hebben ze dus wel eens de actie dat je zomaar gratis 1 nachtje extra krijgt bij je boeking. Je hoeft dan niet veel extra te doen, alleen te boeken via deze link. Je krijgt dan automatisch een nachtje gratis bij je boeking als deze deal actief is. Er zitten vaak wel datums en bepaalde voorwaarden aan deze actie vast, maar dan nog is dit een top korting van Beekse Bergen!

Beekse Bergen 1 entreekaartje gratis

Je kunt door gebruik te maken van bepaalde acties zomaar 1 kaartje gratis krijgen. We hebben een bepaalde pagina ingericht met Beekse Bergen kortingen. Hier zie je alle kortingen staan, en dus ook als je zomaar 1 gratis kaartje kunt krijgen. Soms is deze manier een beetje verpakt in een 50% korting die je krijgt. Soms kun je 1 kaartje krijgen via de Kruidvat of de AH. Deze hebben ook soms een leuke deal met gratis kaartjes. Bij de AH krijg je dan een kaartje gratis als je een volle spaarkaart hebt, welke je krijgt als je er boodschappen doet.

Beekse bergen 1

Beekse Bergen

Beekse Bergen staat vooral bekend om het safaripark waar je kunt genieten van de meest prachtige dieren. Echter kun je ook blijven slapen bij Beekse Bergen. Dit kan op het Safari Resort, op het Lake Resort of op de camping. In 2023 kun je er zelfs slapen in een mooi hotel! Zo kunnen jullie heerlijk een weekend weg, en tijdens jullie verblijf mag je onbeperkt gebruik maken van o.a. het Safaripark van Beekse Bergen. 

Beekse Bergen Safari Resort

Wij zijn zelf onwijs fan van het Safari Resort bij Beekse Bergen. Je slaapt hier tussen de wilde dieren! Wakker worden en met een kopje koffie genieten van de wilde dieren die voor je deur staan. Uiteraard wel op veilige afstand, maar echt onwijs dichtbij. Dit is ook super gaaf voor als er kinderen met jullie mee zullen gaan. De accommodaties zijn geïnspireerd op de Afrikaanse natuur en cultuur. Kijk maar eens naar de foto’s hieronder. Lees hier meer over het Safari Resort.