Beekse Bergen dierentuin

Beekse Bergen dierentuin

 

Beekse Bergen, dierentuin en de verschillende soorten safari's. Wij zijn fan. We brengen dan ook zeker een paar keer per jaar een bezoek aan deze toffe dierentuin. Afhankelijk van het weer, bepalen we vaak last minute welke route we gaan doen. Bij slecht weer is de autosafari helemaal top, ook al liggen de dieren dan vaak wat meer verborgen. En we hebben goed nieuws voor jullie, vaak is er ook nog eens een goede korting te krijgen op de Beekse Bergen tickets. Lees gauw verder!

 

Prijzen Beekse Bergen dierentuin

Bij Beekse Bergen kun je terecht voor meerdere leuke dingen. Zo kun je er overnachten, spelen bij Speelland of genieten van de dieren in de dierentuin. We gaan het hier vooral hebben over de dierentuin, dit is tenslotte waar onze site over gaat. ;-) Je kunt de dieren op verschillende manieren bekijken, dit maakt het zo leuk!
De prijzen van Beekse Bergen dierentuin zijn als volgt, en je kunt hier alle soorten safari’s mee doen:

 

Dagkaart kinderen tot 3 jaar
Kassa prijs: gratis
Online prijs: gratis
Dagkaart kinderen 3 t/m 9 jaar
Kassa prijs: €24,00 p.p.
Online prijs: €21,50 p.p.
Dagkaart vanaf 10 jaar
Kassa prijs: €27,00 p.p.
Online prijs: €24,95 p.p.
Uitrijticket
Kassa prijs: €9,50 per stuk
Online prijs: €9,50 per stuk

Dieren bij Beekse Bergen dierentuin

Tijdens jullie bezoek aan de Beekse Bergen dierentuin, kun je veel mooie dieren zien. We vertellen je graag welke dieren onze favoriet zijn. We vinden het altijd erg tof om een kijkje te nemen bij de gorilla’s, de giraffen en dan vooral tijdens de autosafari) en de leeuwen. Al deze dieren lopen lekker vrij rond in de dierentuin, en zijn bij alle safari’s goed te bekijken. Welk dier is jouw favoriet?

 

Soorten safari’s bij Beekse Bergen

Bij Beekse Bergen kun je de dierentuin op verschillende manieren bekijken. Je kunt het lopend doen, met de auto, met de bus of met de boot. Dit maakt deze dierentuin dan ook gelijk zo super leuk en geschikt voor elk soort weer. Bij regen pakken wij vaak de autosafari, lekker droog en toch genieten van de dieren.
Is het heerlijk weer? Dan gaan we wandelend door de dierentuin heen. 
Pak jij de bussafari? Dan gaat er een Ranger met je mee die jullie alles kan vertellen over de dieren die je onderweg tegen zult komen. Wij zouden zelf de bus niet pakken als het heel warm is, er is namelijk geen airco in de bus. 
Bij de bootsafari gaat er ook een Ranger met jullie mee die jullie van alles kan vertellen. Op drukke dagen kan hier helaas wel een uurtje wachttijd voor zijn.
Pak jij de auto? Dan vinden wij het leukste stuk dat de Giraffen aan je auto komen likken! Hilarisch vinden we dit. Hou er rekening mee dat je dit het beste aan het begin of einde van de dag kunt doen. Dit omdat de dieren bij veel zon vaak lekker in de schaduw liggen en je ze dus minder goed kan zien. Dit is ook zo als het regent.

 

Beekse Bergen dierentuin kortingen

Tegenwoordig kun je heel makkelijk tickets online kopen. Dit scheelt je wachten bij de kassa, maar ook krijg je vaak een leuke korting op je tickets. Hoe hoog de korting is, is verschillend. Echter kan deze korting maar zo oplopen tot wel 30%. Dit zien we op het moment van schrijven bijvoorbeeld als je de tickets koopt via Social Deal. Dit is een serieuze korting, en het is dan ook altijd slim dat je even checkt welke kortingen er op dit moment actief zijn. We hebben voor jullie hier alle Beekse Bergen kortingen op een rij gezet. Zo hoefje zelf het internet niet af te speuren, en pak je altijd de beste deal voor jullie tickets. Vergeet niet om een tijdslot te reserveren, dit ben je tegenwoordig namelijk verplicht. 

 

Beekse Bergen dierentuin met kinderen

Wij vinden deze dierentuin echt super geschikt voor een dagje weg met onze kinderen. Dit omdat er onwijs veel te doen en te zien is, de kinderen heerlijk kunnen spelen en er ook genoeg plekken zijn om even lekker uit te rusten. Zo kun je bijvoorbeeld halverwege de autosafari even uitstappen om wat te drinken en te spelen. Erg fijn als je er met kleine kinderen bent. Ook zijn er genoeg toiletgebouwen. Ook erg fijn als je er bent met een kindje dat het zindelijk is. En wist jij dat een kindje tot 3 jaar gratis naar binnen mag bij Beekse Bergen?! Vanaf de kassa naar de andere kant van het park is het rond de 30 minuten lopen(als je nergens stopt) tijdens jullie wandeling zijn er namelijk veel leuke bruggetje en klimmetjes welke geweldig zijn voor de kinderen. Vergeet ook niet om even te stoppen bij de geitjes, deze mag je namelijk aaien. Erg leuk voor de kinderen.

 

Beekse Bergen dierentuin