Beekse Bergen korting Postcodeloterij

Beekse Bergen korting postcodeloterij


Ben jij op zoek naar een korting voor Beekse Bergen via de Postcodeloterij? Lees dan snel verder! We gaan jou namelijk vertellen of er momenteel een korting te krijgen is op deze manier, en hoe je deze dan kunt gebruiken. 

Korting pakken via de Postcodeloterij

Op het moment van schrijven krijg je een korting van maar liefst 30% op Beekse Bergen via de Postcodeloterij. Deze korting kun je dan gebruiken voor maximaal 4 personen. Als je gebruik wilt maken van deze Beekse Bergen korting, dan moet je de bon uit de agenda van de Postcodeloterij mee naar de kassa nemen. Daar kun je dan de tickets met korting kopen.

Is de Postcodeloterij korting de beste Beekse Bergen korting?

Als jij op zoek bent naar de hoogste korting op tickets voor Beekse Bergen, dan moet je even verder lezen. Er zijn namelijk meer manieren om een hoge Beekse Bergen korting te pakken. We hebben voor jou alle actuele kortingen op een rij gezet, en adviseren je ook om hier even een kijkje bij te nemen via onderstaande button. Zo weet je zeker dat jij de hoogste korting te pakken hebt!

Beekse Bergen entreeprijzen

Als jij van plan bent om naar Beekse Bergen te gaan, is het fijn om te weten wat je normaal moet betalen om binnen te komen. Als je hier dan de 30% korting via de Postcodeloterij af haalt, weet je precies wat je kwijt bent. Let op, in sommige gevallen ben je voordeliger uit door tickets online te kopen i.p.v. aan de kassa. 

Dagkaart kinderen tot 3 jaar
Kassa prijs: gratis
Online prijs: gratis
Dagkaart kinderen 3 t/m 9 jaar
Kassa prijs: €24,00 p.p.
Online prijs: €21,50 p.p.
Dagkaart vanaf 10 jaar
Kassa prijs: €27,00 p.p.
Online prijs: €24,95 p.p.
Uitrijticket
Kassa prijs: €9,50 per stuk
Online prijs: €9,50 per stuk

Wat te doen bij Beekse Bergen?

Bij Beekse Bergen is onwijs veel te doen. Beekse Bergen heeft een dierentuin, maar ook een Speelland. Voor dit laatste moet je aparte tickets aanschaffen. Als je voor de dierentuin gaat, dan kun je kiezen uit verschillende soorten Safari’s. Welke jouw voorkeur heeft, is helemaal persoonlijk. Ook kun je ze combineren. Zo kun je kiezen uit de autosafari, je kunt te voet gaan, met de bus of met de boot. Voor deze laatste twee kan bij drukte een wat langere rij staan. Met jouw entreekaart kun je van al deze safari’s gebruik maken, je hoeft niks extra te betalen voor bijvoorbeeld de boot. Wat erg leuk is, is dat je bij de boot en bus een Ranger meeneemt. Deze kan je veel vertellen over de dieren die wonen bij Beekse Bergen. Je ziet hier dieren als leeuwen, giraffen, apen en nog veelmeer! Ook als de kinderen even willen spelen is dit bij Beekse Bergen geen enkel probleem. Er zijn genoeg plekken om even alleen energie eruit te rennen. Zo kun je bij de autosafari halverwege even de auto parkeren en lekker even wat drinken bij het restaurant terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn in de speeltuin. 

Beekse Bergen postcodeloterij