Blijdorp korting Kruidvat

Blijdorp korting Kruidbvat

 

Pak een leuke Blijdorp korting via het Kruidvat. We vertellen je of deze korting actief is en hoe je hier gebruik van kunt maken. Ook raden we je aan om even een kijken te nemen bij alle actuele Blijdorp kortingen die we hebben gevonden voor jou, deze zijn soms nog hoger! 

Bekijk hier alle Blijdorp kortingen die we hebben gevonden voor jou


VOLG JIJ ONS AL OP SOCIAL MEDIA?


Blijdorp korting pakken via Kruidvat

Let op, de manier van verzilveren kan wisselen. Check dit dus even goed op de website van Kruidvat zelf.
 
Om gebruik te maken van de Kruidvat korting hoef je alleen maar de speciale voucher te kopen bij Kruidvat. Deze voucher is verkrijgbaar online en in de winkels. Helaas is dit niet het hele jaar door mogelijk, dus check hier of de korting actief is. 
 
Nadat je de voucher hebt aangeschaft, kun je deze verzilveren aan de kassa van blijdorp. Het kan 24 uur duren voordat je de tickets in je mailbox hebt, dus als je vandaag wilt gaan zouden wij deze korting niet aanraden! Je moet de code op de voucher ook activeren voordat je kunt gaan. Op het moment van schrijven heb je geen reservering nodig voor Blijdorp, maar check dit wel even goed voordat je gaat! Het zou vervelend zijn als ze dit buiten ons weten om aangepast hebben. 

Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp, gelegen in Rotterdam, is één van de oudste en meest bekende dierentuinen van Nederland. Het park werd geopend in 1857 en heeft sindsdien miljoenen bezoekers getrokken. Het staat bekend om zijn prachtige collectie dieren, educatieve programma's en adembenemende architectuur.

In Blijdorp kun je een breed scala aan dieren bewonderen, waaronder exotische zoogdieren, vogels, reptielen en aquatische wezens. Het park heeft verschillende indrukwekkende gebieden, zoals de Afrikaanse Savanne, waar je giraffen, zebra's en neushoorns kunt zien rondlopen. Het Oceanium biedt een fascinerende onderwaterwereld met zeehonden, haaien, pinguïns en nog veel meer.

Naast het bewonderen van dieren, biedt Blijdorp ook educatieve programma's en interactieve ervaringen. Er zijn regelmatig voederpresentaties en educatieve shows waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de dieren en hun leefomgeving. Het is een geweldige plek voor gezinnen, kinderen en natuurliefhebbers om te genieten van een dag vol avontuur en ontdekking.

Diergaarde Blijdorp heeft ook verschillende eetgelegenheden en winkels waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en souvenirs kunnen kopen om hun dag nog specialer te maken.


Is de Kruidvat korting de hoogste Blijdorp korting?

We zien dat Blijdorp niet met kortingen strooit, dus als deze korting actief is dan is dat zeker een goede korting! We zoeken elke dag voor jou naar de beste Blijdorp kortingen en delen dit ook op onze social media kanalen. Wil je dus geen Blijdorp korting meer missen? Volg ons daar dan ook!


Meer over de auteur Nicole