Extra leuke dingen te doen in Blijdorp

Leuke dingen doen in Blijdorp

Veel mensen brengen een bezoekje aan Blijdorp op de normale openingstijden. Maar wist jij dat je ook in de avonduren een bezoekje kunt brengen aan Blijdorp? Of een ontbijtje tussen de dieren kunt boeken? Het is leuk om Blijdorp eens te ontdekken buiten de openingstijden!

Avondwandeling door Blijdorp

Als de deuren van Blijdorp zich sluiten kun jij een spannende en leuke avondwandeling maken door het dierenpark! Er zijn bepaalde avonden waarop je dit zou kunnen doen. Wil je graag deelnemen aan Blijdorp By Night? Reserveer dan wel even op tijd want de avonden zitten gauw vol! Tijdens dit leuke avond- arrangement zie je het dierenpark een op een andere manier dan dat je gewend bent. Sluit aan bij het uitgebreide dinerbuffet en maak een rondleiding door het park. Je kunt al meedoen aan dit arrangement vanaf 2 personen. Wel moet je minimaal 16 jaar zijn! Deze avonden zijn van 19:00 tot 24:00 en op het moment van schrijven betaal je € 64,- per persoon. De groepjes van de rondleiding bestaan uit zo een tien tot twaalf personen. Geef je hier op voor een avondwandeling door Blijdorp.

 

Ontbijten bij Blijdorp

Begin je dag goed en boek een ontbijtje bij Blijdorp! Je wordt om 8:30 verwacht bij de entree en zal met een treintje naar de plek van het ontbijt gebracht worden. Je kunt dan tot 10:30 genieten van allemaal lekker dingen zoals croissantjes, broodjes, vers fruit en nog veel meer lekkers! Ben jij geen abonnementhouder en wil je na je ontbijt Blijdorp in? Dan moet je nog wel even een geldige entreekaart kopen! Helaas zijn er nu even geen ontbijtjes bij Blijdorp. Maar hou deze pagina in de gaten om te zien wanneer je weer kunt ontbijten bij Blijdorp. 

 

Kan ik een korting krijgen?

Ben je van plan om naar Blijdorp te gaan en ben je op zoek naar een leuke korting? Dan kun je het beste even een kijkje nemen op onze aanbiedingenpagina welke speciaal ingericht is met alle actuele kortingen voor Blijdorp. Je krijgt altijd een korting als je online je entreekaarten koopt, dus wees slim en koop ze niet aan de kassa zelf. Bekijk hier alle actuele Blijdorp kortingen.