2e hands dierentuin tickets

Dierentuin tickets nodig, maar geen zin om de volle mep te betalen? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om je dierentuin tickets tweedehands te kopen. Er staan online veel tweedehands dierentuin kaartjes welke je voor een stuk minder dan de officiële verkoopprijs kunt kopen. Dit zou een goede optie kunnen zijn, maar als je eens goed kijkt naar alle kortingen die er te krijgen zijn op dierentuin tickets bij de officiële verkooppunten hoef je eigenlijk helemaal geen tweedehands tickets te kopen! En laten we eerlijk wezen, het kopen van een tweedehands dierentuin kaartje is niet helemaal zonder gevaar. Je loopt namelijk het risico dat de kaartjes nep zijn of soms worden de kaartjes zelfs helemaal niet aan je geleverd!

Tips voor het kopen van tweedehands tickets

Als je er toch voor kiest om je dierentuin tickets tweedehands te kopen, kijk dan eerst even naar onderstaande tips die we voor jou hebben. Je moet altijd voorzichtig zijn als je online iets koopt, maar helemaal als het om tweedehands kaartjes gaat die niet via de officiële verkooppunten gaan!

  • Zoek contact met de persoon die de dierentuin tickets verkoopt. Vraag waarom hij de tickets verkoopt. Voelt dit verhaal goed voor je of komt het vaag over?
  • We zouden er zelf altijd voor kiezen om de tickets zelf op te halen bij de verkoper of af te spreken dat de persoon mee naar de entree van de dierentuin loopt als je bij de dierentuin afspreekt.
  • Kijk eens op Google. Toets de naam van de verkoper in en je ziet vaak gauw genoeg of het een oplichter is. Ook zou je het rekeningnummer erbij kunnen zetten. Dit wil ook nog wel eens wat opbrengen. 
  • Wist je dat er een site van de politie is waarop je de naam en het rekeningnummer kunt checken? Dit kun je op deze site van de politie doen.
  • Ga je ervoor om tweedehands dierentuin tickets te kopen? Weet dan wel welke websites betrouwbaar zijn. Deze kun je vinden op deze site.

Is er geen goedkopere manier om aan tickets te komen?

Als we kijken naar de dierentuin tickets die nu tweedehands online staan, dan zien we inderdaad dat de korting die je pakt door het kopen van tweedehands tickets wel aardig hoog is. Helaas is het risico dat je opgelicht zal worden ook aardig hoog als je tweedehands tickets gaat kopen. We raden je ook altijd aan om eerst een goed bij onze dierentuin kortingen te kijken. Wie weet is er op dit moment wel een hoge korting die je kunt pakken bij een officieel verkooppunt.