Dierentuin korting abonnement

Dierentuin korting abonnement

Dierentuin korting nodig? Lees dan snel verder! Je kunt namelijk erg veel geld besparen op je dierentuin tickets als je een abonnement aanschaft. Het enige nadeel van het aanschaffen van een dierentuin abonnement is dat je dan vaak naar dezelfde dierentuin zult gaan. Gaan jullie liever naar verschillende dierentuinen? Kijk dan eens bij alle actuele dierentuin kortingen die we voor jullie hebben gevonden. Ben je van plan om een dierentuin abonnement te kopen? Dan is dit de goede tijd want je hebt nog ruim 11 maanden om naar de dierentuin te gaan!

Hoe een dierentuin abonnement aanschaffen voor korting?

Dat is eigenlijk heel erg makkelijk. Je kunt ervoor kiezen om in de dierentuin bij je bezoek een abonnement aan te schaffen, maar je kunt ook online thuis op je gemak een abonnement aanschaffen. Dit kun je doen bij bijvoorbeeld het Dolfinarium of Beekse Bergen. Je kunt bij deze twee heel erg makkelijk een jaarkaart aanschaffen. We zullen hieronder voor je uitrekenen wat je kunt besparen op je dagje dierentuin als je een abonnement aan zult schaffen.

Dolfinarium abonnement:

BIj het Dolfinarium betaal je voor een entreekaart zonder korting voor een volwassen persoon € 27,50. Laten we er vanuit gaan dat je gemiddeld 6 keer per jaar een bezoekje brengt aan het Dolfinarium. Dan zou je dus € 165,- in totaal kwijt zijn voor de entree. Voor een abonnement bij het Dolfinarium betaal je nu maar € 55.- per persoon. Dan heb je dus een korting te pakken van € 110,- per persoon! En dat is als je maar 6 keer per jaar gaat, laat staan wat voor een korting je pakt als je nog vaker zult gaan. Een abonnement van het Dolfinarium is een jaar geldig. Dus stel je voor dat je op 1 februari 2018 je abonnement aanschaft,  dan is het abonnement geldig t/m 31 januari 2019. Bekijk hier alle Dolfinarium abonnementen. Naast deze korting krijg je nog meer leuke extra's en kortingen! Ga jij vaker dan 2 keer per jaar naar het Dolfinarium? Koop dan zeker een jaarkaart!

Beekse Bergen abonnement:

Bij Beekse Bergen kun je ook een abonnement aanschaffen. Een losse entreekaart voor Beekse Bergen zonder korting kost voor een volwassen iemand € 26,- Stel je voor dat je per jaar 6 keer zult gaan dan zou je € 156,- kwijt zijn. Een abonnement bij Safaripark Beekse Bergen kost € 60,- . Dan bespaar je dus € 96,- als je een abonnement aan zult schaffen! Ga jij dus vaker dan 3 keer per jaar naar Beekse Bergen? Koop dan een abonnement! Naast deze leuke korting krijg je nog veel meer leuke extra's bij je jaarkaart. Bekijk hier welke abonnementen je allemaal kunt kopen bij Beekse Bergen.

Zoals je hierboven bij twee voorbeelden kunt zien is het vaak heel interessant om een jaarkaart te kopen. Bij eigenlijk elke dierentuin kun je een jaarkaart aanschaffen en een hoop geld besparen. We wensen je alvast heel veel plezier tijdens jullie voordelig dagje uit naar de dierentuin