Avifauna, DierenPark Amersfoort, Neeltje Jans korting

Dierentuinen met korting
De meivakantie is bijna afgelopen en helaas wil het weer ook niet echt meewerken. Toch willen we jullie deze toffe deals niet ontnemen! Er zijn op dit moment een aantal zeer goede kortingen te krijgen voor een aantal dierentuinen. Ook zijn er dierentuinen welke deels overdekt zijn, en dus perfect voor een regenachtige dag. Sluit de meivakantie goed af met een dagje dierentuin. 

4 & 5 mei

Dit weekend is het ook 4 & 5 mei. Dit kan inhouden dat het rustiger is in de dierentuin omdat sommige mensen naar andere activiteiten zullen gaan. Het ideale moment dus om een dagje naar de dierentuin te gaan met elkaar! Bekijk hieronder snel of er een korting voor jou bij zit.

Dierentuin kortingen

Op dit moment is de meivakantie bijna afgelopen, maar er zijn een aantal zeer goede deals welke je aardig wat korting geven op je entreekaart. Bekijk hier alle dierentuin kortingen die we hebben gevonden. Zo kun je lekker voordelig een dagje naar de dierentuin in het laatste weekend van de meivakantie!
Je kunt o.a. de volgende kortingen pakken:
 
  • Burgers’ Zoo korting van € 6,- per persoon. Via AD webwinkel betaal je nu maar € 17,50 i.p.v. € 23,50 voor je entreekaart. Je hoeft er niks voor te sparen en de tickets zijn geldig t/m 30 juni 2019. Wel komen er € 1,50 transactiekosten bij. Dan nog is dit een topdeal voor Burgers’ Zoo. Burgers' Zoo is voor een deel overdekt.
  • Avifauna 35% korting. Willen jullie een dagje naar Avifauna? Er zijn op dit moment een aantal kortingen te krijgen, maar de 35% korting is de hoogste korting die je kunt krijgen op je tickets. Normaal betaal je € 18,- voor een entreekaart en nu nog maar € 11,95. Dat is een korting van € 6,05 per persoon. Wel komen er nog € 1,50 transactie kosten bij. Je kunt de tickets gebruiken t/m 30 juni 2019.
  • DierenPark Amersfoort 25% korting. We hebben een korting van maar liefst 25% gevonden. Dit is een aardig hoge korting voor DierenPark Amersfoort! Zeker omdat dit dierenpark niet vaak een korting heeft waar je gebruik van kunt maken. Je kunt je tickets gebruiken t/m 31 december 2019. Er komen per bestelling € 1,50 transactiekosten bij. Dan alsnog is dit een hele goede deal voor DierenPark Amersfoort!
  • Neeltje Jans 26% korting. Een dagje Neeltje Jans is een dagje uit voor het hele gezin. En nu krijg je ook nog eens een korting van 6,- per persoon! Je tickets zijn te gebruiken t/m 30 juni 2019. Je betaald geen geen boeking- en/of administratiekosten
  • Mondo Verde 28% korting. We hebben verschillende kortingen gevonden voor een lekker dagje Mondo Verde. De beste korting die je op dit moment kunt pakken, is de korting van 28% per persoon. Je kunt de tickets gebruiken t/m 31 december 2019.
  • SEA LIFE korting van 31%. We hebben een deal gevonden waar jij maar liefst € 5,30 korting per persoon krijgt. Er komen geen reserveringskosten of transactiekosten bij en de tickets zijn geldig t/m 30 juni 2019. SEA LIFE is overdekt en dus ideaal als het regent.