Blijdorp ZOOmeravonden

Blijdorp Zoomeravonden

Elk jaar zijn er bij Blijdorp de ZOOmeravonden. Dit jaar zijn ze op 25 juli, 1, 15, 22 en 29 augustus 2019. Je kunt dan rondlopen in Blijdorp tot maar liefst 22:00 Tijdens deze dagen mag je op plekken komen waar je als bezoeker normaal niet mag komen, is er veel extra te doen in de dierentuin en we hebben dan nu ook nog eens een leuke korting gevonden voor je! Je krijgt nu namelijk € 14,50 korting op de entreeprijs! Je kunt met deze korting op 8 en 9 augustus en 6 september 2019 tussen 15:00 en 22:00 naar de ZOOmeravonden. Op deze dagen is Blijdorp extra lang open voor mensen die via de AD Webwinkel komen. Je kunt deze korting pakken door op onderstaande link te klikken:

Bekijk hier de € 14,50 korting van Blijdorp ZOOmeravonden via AD Webwinkel.

Blijdorp ZOOmeravonden informatie

Wat is er nou allemaal te doen tijdens de ZOOmeravonden van Blijdorp? Waarom moet ik op deze dagen gaan dan? Dat zullen we je uitleggen! Tijdens deze dagen kun je op plekken komen waar jij normaal als bezoeker niet mag komen, omdat je nu een kijkje achter de schermen mag nemen. Ook zijn er vele leuke extra dingen te doen tijdens de ZOOmeravonden. En dan is het ook nog eens zo dat je extra lang kunt rondlopen in Blijdorp, namelijk tot 22:00. Ook zullen er gezellige foodtrucks staan en terrasjes waar je lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

Kun jij niet op bovenstaande avonden? Dan kun je ook op 24 juli of 28 augustus 2019 een bezoekje brengen met een leuke korting via de Rabobank. Je moet dan wel lid van de Rabobank zijn! Lees er hier meer over.

 

Oké, leuk! Wanneer zijn de ZOOmeravonden in Blijdorp?

In 2019 zullen de Blijdorp ZOOmeravond met bovenstaande korting vallen op 8 en 9 augustus en 6 september 2019. We adviseren je wel om een entreekaart aan te schaffen voordat je gaat! De tickets die je via bovenstaande aanbieding koopt zijn geldig tussen 15:00 en 22:00 op de ZOOmeravonden welke speciaal zijn voor AD Webwinkel bezoekers. Heb jij een abonnement op Blijdorp? Dan kun je gewoon naar binnen natuurlijk.