Burgers Bush bezoeken

Burgers Bush
Burgers Bush is een overdekte ruimte welke je kunt bezoeken in Burgers Zoo Arnhem. Burgers Zoo is een zeer mooi opgezette dierentuin en deze is opgedeeld in een aantal delen. Burgers Bush is een nagebootst tropisch regenwoud waar je op je gemak doorheen kunt lopen. Onze kinderen vinden het hier geweldig!
Als je een wandeling maakt door de Burgers Bush zie je overal om je heen mooie planten en nieuwsgierige dieren die een kijkje komen nemen bij je. En dat is juist wat we zo leuk vinden aan de Burgers Bush. Je loopt echt tussen de dieren door! Hou er wel even rekening mee dat de paden die je moet bewandelen vaak niet verhard zijn. Dit is niet handig als je slecht ter been bent. Als we kijken naar Burgers Bush dan zien we dat op moment van schrijven het de grootste overdekte ecosysteem ter wereld is. En dat is best de moeite waard om eens te bezoeken! Burgers Bush opende in 1988 de deuren voor het eerst en het was direct een groot succes. Mede omdat het ook een leerzaam uitje is. Je kunt er veel leren en zien!
Als je een wandeling maakt door de Burgers Bush, dan kun je dieren tegenkomen zoals vleermuizen, vlinders, ongeveer 40 verschillende vogels maar ook kun je er een hertje tegen het lijf lopen of verschillende reptielen. 
De planten die je ziet in Burgers Bush zijn heel verschillend. Zo kun je planten tegenkomen die je thuis ook zou kunnen hebben, maar ook kun je planten tegenkomen die je alleen in een tropisch regenwoud kunt zien. Loop op je gemak rond en bekijk alles wat je ziet! Wat ook erg leuk is om te weten, is dat er in 2018 een nieuwe tropische plant is ontdekt bij Burgers Bush! En wat onze kinderen ook erg leuk vonden is de grootste waterval van heel Nederland! Hier zouden ze uren naar kunnen kijken als we bij Burgers Zoo zijn.
 

Naar Burgers Bush toe

Zou je na het lezen van onze blog ook graag naar de Burgers Bush toe willen gaan? Dan adviseren we je om sowieso kleding aan te trekken die je makkelijk aan en uit kunt trekken. Dit omdat het in de Burgers Bush best warm kan zijn. Het is tenslotte een tropisch regenwoud. Je hoeft voor de Burgers Bush geen extra entreekaart te kopen. Je kunt gewoon gratis naar binnen wandelen als je een entreekaart hebt gekocht voor Burgers Zoo.

Burgers Bush korting

Als jullie een bezoekje gaan brengen aan de Burgers Bush dan adviseren we je ook om eerst eens een kijkje te nemen bij de Burgers Zoo korting die we voor jullie hebben gevonden. Vaak is er wel een leuke Burgers Zoo korting te krijgen zodat jullie lekker goedkoop naar binnen kunnen. Soms zien we dat de korting voor Burgers Zoo op kan lopen tot wel 50% korting per persoon! En een bijkomend voordeel is dat je met E-tickets de rij van de kassa zo voorbij kunt lopen!