Burgers Zoo Pasar Malam

Burgers Zoo Pasar malam
Burgers Zoo Pasar Malam is het event voor deze kerstvakantie. Iedereen is hier welkom om te proeven van de Indische sfeer. Je kunt terecht in de Burgers Bush voor gezellige kraampjes, Indische hapjes en drankjes en ook zullen er podia zijn met exotische muziek. Zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Kijk snel via deze link of er een Burgers Zoo korting te krijgen is!
 
Waar: Burgers Zoo in de Burgers Bush
Wanneer: 21-12-2019 t/m 5-1-2020. Let op: Pasar Malam is niet op de volgende dagen: 24, 25, 26 en 31 december en op 1 januari.

Burgers Zoo Pasar Malam

Kom naar Burgers Zoo in de kerstvakantie en beleef een erg leuke dag. Je kunt een wandeling maken door langs alles dieren in het dierenpark en dit combineren met de Pasar Malam. In het overdekte regenwoud van Burgers Zoo kun je ook op zoek naar allerlei tropische dieren en planten. Als je dus een bezoekje brengt aan de Pasar Malam, vergeet dan niet om ook goed om je heen te kijken! Voor de kinderen is er tijdens de Pasar Malam een gratis animatieprogramma waar ze aan deel kunnen nemen. Ook zal de Kids Jungle binnenspeeltuin geopend zijn, zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen.
Tevens zullen er in de overdekte Bush, Desert en Ocean verschillende gidsen rondlopen die je graag alles vertellen over de planten en dieren die je ziet in deze gedeeltes. Heb je een vraag? Ze beantwoorden hem graag voor je!
Wat ook erg leuk is, is dat je een kijkje achter de schermen kunt nemen bij Burgers Zoo tijdens Pasar Malam in de Ocean én in de stallen van de giraffen, zebra’s, gnoes en waterbokken! Dat is best bijzonder want zo zie je hoe het er daar aantoe gaat. Maak hier dan ook zeker gebruik van tijdens je bezoek!
Als je tussen 15 tot 20 uur een bezoek brengt aan de Pasar Malam, dan betaal je profiteert slechts € 10,- per persoon voor een ticket. Ben jij een abonnementhouder? Dan mag je gratis naar binnen!

 

Burgers Zoo Pasar Malam, wat te doen

Er staat midden op het gezellige Bush-terras een mooi en groot podium opgebouwd. Hier zullen tijdens de Pasar Malam verschillende artiesten optreden uit de Indische archipel. In de Burgers Bush is een Restaurant waar binnen ook een mooi podium zal staan. Hier zullen ook verschillende optredens zijn tijdens de Pasar Malam. In dit restaurant kun je ook terecht voor de heerlijke Indische lekkernijen.
Als we kijken naar de Pasar Malam zelf dan zien we dat deze bestaat uit aardig wat leuke stands met vooral Aziatische producten. Je vindt deze stands in de Bus en ook gang bij uitgang van de Ocean en richting de safari.
 
Vanaf 16:00 kun je een kijken achter de schermen nemen in de olifantenstal, de zebrastal of bij de Ocean. Er zijn gidsen aanwezig die jullie graag van alles vertellen over de dieren en planten die je ziet in deze verblijven en over de objecten op de infotafels.