DierenPark Amersfoort Moederdag

DierenPark Amersfoort moederdag

Wil jij Moederdag nou echt eens leuk doorbrengen samen met jouw kind? Geen standaard goede met ontbijtjes en cadeautjes op bed? Ga dan naar DierenPark Amersfoort rondom Moederdag! Begin jullie dag goed met rekken en strekken tussen de gezellige dieren die wonen bij DierenPark Amersfoort. Hierna volgen jullie een creatieve workshop en genieten samen van een heerlijke brunch. En dat allemaal tussen de dieren in DierenPark Amersfoort!

Wat te doen bij DierenPark Amersfoort rondom Moederdag?

Je zult tijdens jullie uitje lekker actief bezig zijn. Vergeet niet om goed je best te doen want de dieren kijken met je mee! Zijn jullie klaar met opwarmen? Dan is het tijd om de tofste selfies te maken! Dit doe je tussen de olifanten, hoe gaaf is dat! We snappen dat je van al deze bezigheden honger hebt gekregen. Schuif aan bij de brunch en geniet van elkaar. Even een tip: kinderen onder de vijf jaar zijn nog iets te klein voor dit programma. 

Het programma van DierenPark Amersfoort op 11& 12 mei 2019

  • Je begint jullie dag samen om 8.15. Zorg dat je om deze tijd aanwezig bent bij DierenPark Amersfoort.
  • De dag zal beginnen met rek en strek oefeningen zodat jullie de dag lekker fit beginnen.
  • Hierna leer je de mooiste foto’s maken in de creatieve fotoworkshop. Je hoeft hiervoor geen luxe camera te hebben, je telefoon is voldoende.
  • Als afsluiter is er een heerlijke brunch waar je aan deel zal nemen. De papa’s mogen hier aansluiten. 
  • Hierna mogen jullie nog lekker de hele dag door DierenPark Amersfoort lopen.

Willen jullie graag meedoen aan dit programma? Je kunt kiezen uit 11 of 12 mei 2019. Je tickets om deel te kunnen nemen aan dit toffe idee van DierenPark Amersfoort kun je hier kopen.

Dierenpark Amersfoort korting

Wil je graag op een andere dag naar DierenPark Amersfoort? Bekijk dan zeker eens de kortingen die we hebben gevonden voor dit mooie dierenpark in Amersfoort. De kortingen zijn schaars, maar regelmatig staan er toch leuke kortingen tussen! Op het moment van schrijven kun je 25% korting krijgen op je tickets van DierenPark Amersfoort!