Met de trein naar de dierentuin

Met de trein naar de dierentuin

Veel mensen pakken de auto om naar de dierentuin te gaan, maar wist jij dat het vaak ook heel goed te doen is om met het openbaar vervoer naar de dierentuin te gaan? We zien dat veel dierentuinen op nog geen tien minuten loopafstand een bushalte hebben waar jij kunt uitstappen. Maak je dagje weg met kinderen extra leuk door de trein te pakken! Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat je geen parkeerticket hoeft te kopen als je met de trein komt. Hiermee bespaar je dan ook al gauw rond € 8,-

Korting op je treinkaartje

Wist je dat er aardig wat kortingen online te krijgen voor treinkaartjes? Als je goed kijkt hoef je eigenlijk nooit de volle mep te betalen voor je treinkaartje. Je doet er dus goed aan om eerst even te kijken welke kortingen je op dit moment kunt gebruiken voor jullie treinreis. We zien dat mensen er aardig gebruik van maken dus wees slim en check het snel.

Welke kortingen er online staan kan per dag verschillen. Hier zien we dagelijks weer goede deals voorbij komen!

Comfortabel reizen

Wat ook erg fijn is van reizen met de trein is dat het comfortabel is. U kunt heerlijk plaatsnemen en hoeft alleen maar uit te stappen bij het juiste station. Tijd dus voor een spelletje of een goed gesprek in de trein! U zult veel uitgeruster aankomen in de dierentuin als u de trein pakt i.p.v. de auto. U bespaart dus op de reis en komt ook nog eens ontspannen aan!

Dierentuin korting

Je kunt een leuke korting krijgen op je treinkaart, maar wist je dat je ook een leuke korting kunt krijgen op je dierentuin ticket? Elke dag zoeken we voor jou de beste deals online op en plaatsen deze op onze website. Op deze manier kun je overzichtelijk per dierentuin zien welke korting je kunt pakken. Voor sommige kortingen moet je ergens lid van zijn en voor weer andere kortingen moet je sparen, maar er zijn ook goede kortingen die je zo kunt gebruiken! Vergeet dus zeker niet om even hier te kijken voor alle actuele dierentuin kortingen.