Dierentuin korting extra tips

Ga je wel eens naar de dierentuin? En ben je dan altijd op zoek naar de beste dierentuin korting? Lees dan snel verder! Het is namelijk zo dat er nog een aantal andere manieren zijn op hoge korting te pakken op je dierentuin tickets dan de standaard kortingen. Je kunt natuurlijk als eerste een kijkje nemen bij alle dierentuin kortingen die we al hebben gevonden voor jullie. Dat is de eerste stap die je kunt zetten als je lekker voordelig naar de dierentuin wilt. Maar wist je dat er nog meer handige trucs zijn voor een hogere korting? Lees maar eens verder en doe er je voordeel mee!

Als we gaan kijken naar de dierentuin kortingen die we online zien staan zijn dat er aardig wat. Zo op het eerste oog lijken de meeste kortingen dan ook wel op elkaar. Helaas is dit niet wat het is. Als we gaan kijken zien we natuurlijk als eerste dat de kortingen in hoogte verschillen. Maar vaak zien we ook dat de voorwaarden niet altijd even ideaal zijn van een korting. Zo kan het zijn dat er een bepaalde verloopdatum aan je ticket zit of komen er ineens hoge administratiekosten kosten bij! Je kunt dus beginnen met het vergelijken van alle actuele kortingen. Kijk welke deal het beste bij jouw situatie past. Lees nu hieronder snel verder voor nog een aantal korting tips.

Tip 1: wacht niet te lang

Wat we heel vaak zien is dat een dierentuin korting maar een beperkte tijd online staat. Ons advies is dan ook om niet te lang te wachten met het aanschaffen van je tickets als je een goede deal hebt gevonden. Soms zien we ook dat je maar een beperkt aantal tickets kunt kopen. Wees slim en maak verschillende accounts aan als je met een grote groep gaat. Als er maar een beperkt aantal tickets verkocht mogen worden is het gewoon op=op als je te laat bent. Dat zou zonde zijn. Vaak zijn deze kortingen het hoogst, maar kijk hier wel even goed naar!

Tip 2: administratiekosten

Hierboven kwam het al even voorbij, de administratiekosten die aan een dierentuin korting hangen. Helaas is het zo dat veel aanbieders extra administratiekosten rekenen. Kijk hier dus even goed naar als je de dierentuin kortingen aan het vergelijken bent! Het is zo dat bijvoorbeeld VakantieVeilingen en Ticketveilingen per gewonnen veiling € 5,- administratiekosten vragen. Hier kun je op besparen want vaak heeft Ticketveiling een dag waarop ze geen administratiekosten rekenen. Actievandedag is op het moment van schrijven goed bezig, want die rekenen helemaal geen extra kosten. Kijk dus even goed naar hoe hoog deze kosten zijn als je een korting wilt gebruiken. Het is wel een feit dat je vaak nog aardig wat korting kunt pakken, ondanks de administratiekosten.

Tip 3: Welk seizoen pak je?

Maakt het jou niet uit in welk seizoen je naar de dierentuin gaat? Dan kun je het beste in de winter gaan, want dan krijg je vaak nog meer korting op je dierentuinkaartjes. Het nadeel is wel dat er een aantal dierentuinen niet open zijn in de winter. Een ander nadeel is dat het in de winter natuurlijk slecht weer kan zijn. Lees eens onze blog over de dierentuin in de winter en kijk welke dierentuinen er voor een deel overdekt zijn. Zo krijg je extra korting en kun je ook nog eens de hele dag plezier hebben, ook als het regent!

Tip 4: koop je tickets op tijd

Wat je ook kunt doen om nog wat extra korting te krijgen op je tickets, is je tickets lekker vroeg te kopen. Vaak is het zo dat hoe eerder je de tickets koopt, hoe hoger de korting is! We adviseren dan ook om je dierentuin tickets ruim van te voren te kopen in plaats van last minute.