Met Hemelvaart naar de dierentuin

 Naar de dierentuin met hemelvaart

Hemelvaart komt eraan en veel mensen zijn lekker een paar dagen vrij. Hemelvaart valt dit jaar op een donderdag en veel mensen hebben de vrijdag ook vrij genomen. Sommige gaan lekker op vakantie en sommige blijven thuis, maar wat je plannen ook zijn een dagje dierentuin is altijd goed! Op Hemelvaart zelf werkt het weer niet echt mee, maar daarna gaat het heerlijk weer worden. Perfect dus om een dagje naar de dierentuin te gaan! Er zijn erg veel leuke dingen te doen op Hemelvaartsdag, maar een dagje dierentuin is volgens ons toch echt het leukste wat je kunt gaan doen!

 

Dierentuin korting pakken op Hemelvaart

Willen jullie graan naar de dieren met Hemelvaart of op één van de dagen om Hemelvaart heen? Dan doe je er goed aan om eerst eens even een kijkje te nemen bij alle dierentuin kortingen die we hebben gevonden voor jullie. Helaas zijn een aantal goede dierentuin korting ook weer afgelopen, maar toch hebben we nog een aantal goede deals gevonden voor je! Bekijk ze hieronder.

  • Apenheul 35% korting. Normaal betaal je bij de Apenheul € 23,- voor een ticket, maar met deze korting nog maar € 14,95. Bekijk hier deze Apenheul deal
  • Avifauna korting van 34% per persoon. Een ticket voor Avifauna is normaal € 18,-, maar met deze korting ben je nog maar € 11,95 kwijt. Dat is een korting van maar liefst € 6,05 per persoon! Bekijk hier deze Avifauna korting.
  • Mondo Verde korting van 28% per persoon. Je krijgt nu maar liefst € 7,- korting per persoon op jullie dagje Mondo Verde. Kijk wel even goed naar de voorwaarden! Pak hier de Mondo Verde korting.
  • Neeltje Jans korting van € 6,- per persoon. Een heerlijk dagje buiten met een leuke korting! Dat is Neeltje Jans! Normaal betaal je € 23,50 en nu nog maar € 17,50 per persoon voor een dagje uit met Hemelvaart. Bekijk hier deze korting van Neeltje Jans.
  • Wildlands korting. Voor Wildlands kun je op dit moment verschillende kortingen krijgen. Een dagje Wildlands is de perfecte aanvulling op jullie vakantie in Drenthe! Bekijk hier de Wildlands kortingen.

Dierentuin korting op Hemelvaartsdag

Op dit moment kun je aardig wat leuke dierentuin kortingen pakken zoals je hierboven kunt zien. Hou er wel rekening mee dat de meeste kortingen niet lang online zullen staan. Zie je dus een goede deal? Wacht dan niet te lang met het kopen van je tickets! Het kan zo maar zijn dat de kortingen morgen weer heel anders zullen zijn. Zit er geen korting bij voor de dierentuin waar jullie heen willen gaan? Kijk dan even bij alle dierentuin kortingen die we hebben gevonden voor je. Wellicht staat er nu wel een goede deal online, die er nog niet was toen we dit artikel schreven.