Dierentuin kaarten winnen

Dierentuin kaarten winnen

Je kunt nu tickets winnen voor een dierentuin of pretpark uit jouw top 5. Je kunt bij VakantieVeilingen entreekaarten winnen op een wel heel makkelijke manier! Het enige wat je moet doen is jouw top 5 dierentuinen opslaan als favoriet in de periode van 31 maart t/m 2 april 2019. Je kon echt nog nooit zo makkelijk gratis dierentuin tickets winnen!Dat is nu wel heel makkelijk! Het enige wat je in ieder geval moet hebben is een account bij VakantieVeilingen.

Heb je deze nog niet? Dan kun je deze hier gratis aanmaken.

Als je dit hebt gedaan kun je hier alle veilingen bekijken waarvoor jij tickets kunt winnen. Wat je nu moet doen is jouw favorieten opslaan door op het hartje te klikken. Dat is het enige wat je moet doen en nu is het afwachten geblazen! Misschien heb jij wel 2 gratis dierentuin tickets gewonnen! Er mogen natuurlijk ook andere veilingen in jouw favorieten staan, maar je kunt alleen tickets winnen voor de veilingen die in de Dierentuinen' of 'Pretparken' categorie staan.
 

Dierentuin tickets winnen voorwaarden

Er zitten wel wat voorwaarden aan deze winactie vast. Hierboven staan er een aantal omschrijven en hieronder zullen we de rest nog voor je omschrijven.
 
  • Maak je favorietenlijst aan van 31 maart t/m 21 april
  • Er worden winnaars bekend gemaakt op 8 april, 15 april en 23 april.
  • Je kunt maar één keer entreekaarten winnen.
  • Heb jij gewonnen? Dan ontvang je twee gratis entreekaarten.
  • Je kunt met deze winactie meedoen in de app en op de website van VakantieVeilingen.

Geen gratis dierentuin kaartjes gewonnen?

Niet getreurd! Wist je dat er aardig wat kortingen te krijgen zijn voor dierentuin tickets op dit moment? Ook kun je proberen om via een dierentuin veiling je tickets alsnog voor heel weinig te winnen! Er zijn verschillende manieren om via een veiling nog meer korting te pakken dan standaard. Zo kun je in de gaten houden wanneer er geen administratiekosten bij zullen komen als jij een dierentuin veiling hebt gewonnen. Ook zijn er regelmatig acties waarbij je extra kaarten krijgt als je de veiling hebt gewonnen. Dus in plaats van twee entreekaarten, maar liefst vier entreekaarten! Ook zou je kunnen kijken naar welke tijd je de entreekaarten voor een dierentuin wil winnen via een veiling. Op een regenachtige dag zullen er minder mensen gaan bieden op een dagje dierentuin. Wees dus slim en ga bieden op een regenachtige dag! De tickets zijn vaak lang te gebruiken.