Burgers' Zoo €6,50 korting

Burgers Zoo korting

Wil je binnenkort een dagje naar Burgers' Zoo? Dan zit je goed want we hebben een hoge korting gevonden voor je waardoor je nu wel heel voordelig een dagje naar Burgers' Zoo kunt. Ben je benieuwd hoe hoog de korting is die je op dit moment kunt krijgen voor jullie dagje dierentuin? Lees dan snel verder!

Burgers' Zoo korting pakken was nog nooit zo makkelijk als nu! Je kunt nu namelijk een korting pakken van maar liefst € 6,- per persoon. Je hoeft er niet voor te sparen bij een supermarkt of ergens lid van te zijn, je kunt de tickets direct kopen via deze Burgers' Zoo kortingspagina. Normaal betaal je voor een entreekaart van Burgers' Zoo als volwassenen € 23,50 en nu met deze korting nog maar € 17,50. De entreekaarten die je koopt, kun je gebruiken tot en met 30 september 2019. 

 

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo is een dierentuin in Arnhem, welke geschikt bij mooi en bij slecht weer. Een ideale dierentuin dus! Als je een dag naar Burgers' Zoo gaat, zul je je niet snel vervelen in het dierenpark van maar liefst 45 hectare! Er is een overdekte speeljungle en van 6 juli tot en met 25 augustus 2019 kun je gratis met je entreekaart een kijkje nemen bij de musical ‘Zoë & Silos Je moet tijdens je bezoek ook zeker eens een kijkje nemen bij de Burgers' Bush! 

 

Is dit de beste deal voor Burgers' Zoo?

Op het moment van schrijven is dit de beste korting die je kunt krijgen voor Burgers' Zoo. Echter, is het zo dat de kortingen per dag kunnen verschillen. We adviseren je dan ook om altijd eerst even goed alle Burgers' Zoo korting te bekijken op onze Burgers' Zoo aanbiedingenpagina welke vol staat met kortingen voor Burgers' Zoo. Zo weet je zeker dat je de hoogste korting zult pakken!