Burgers' Zoo korting top 8

Burgers zoo korting

Burgers' Zoo korting is niet altijd even makkelijk om te pakken, maar de laatste tijd zien we veel leuke deals voorbij komen die je soms wel tot € 6,- korting per entreekaart geven! Ook hebben we Burgers' Zoo in een veiling voorbij zien komen, dan kun jij ook nog eens zelf je prijs bepalen! Ben je benieuwd of je op het moment van schrijven een leuke korting kunt pakken op je tickets? Bekijk dan alle manieren om korting te pakken hieronder.

Verschillende Burgers' Zoo kortingen

Hieronder zullen we je alle kortingen laten zien die je op het moment van schrijven kunt krijgen. Is dit al een tijdje geleden? Kijk dan bij de speciale kortingspagina die we hebben aangemaakt voor Burgers' Zoo. Hier zie je alle kortingen die op dit moment geldig zijn. 

  • Burgers' Zoo korting van € 6,- p.p.: op dit moment kun je via AD Webwinkel een korting op je tickets krijgen van maar liefst € 6,- per persoon bij Burgers' Zoo. Dit is aardig wat en het is dan ook meteen de beste korting die je op dit moment kunt krijgen. Je hoeft voor deze korting nergens lid van te zijn of voor te sparen.
  • Koop je entreekaarten via een veiling: regelmatig zien we voorbij komen dat je entreekaarten voor Burgers' Zoo kunt krijgen via Ticketveiling. Je kunt op deze manier zelf bepalen hoeveel je zult betalen voor je tickets. Let wel even op dat er altijd nog administratiekosten bij zullen komen. Op sommige dagen is er een actie dat je dat niet hoeft te betalen! Dan krijg je dus nog meer korting! 
  • Burgers' Zoo tickets via de ANWB: ben jij lid van de ANWB? Dan kun je nu een korting krijgen van €6,- per persoon. Let op, je moet wel echt lid zijn van de ANWB. Ben je dit niet? Pak dan de eerste korting die hierboven staat.
  • Korting als je tickets koopt via de Jumbo: doen jullie de boodschappen bij de Jumbo? Dan heb je geluk! Je kunt nu op sommige dagen namelijk maar liefst € 15,- per persoon krijgen (december) Voor deze korting geldt dat je moet sparen en dat er maar een beperkt aantal tickets voor de korting geldig zijn. Wees dus snel als je op deze manier een korting wilt pakken. We zien dat de korting in de maanden juli en augustus tussen de €5,- en de € 10,- korting per ticket ligt. 
  • Burgers' Zoo korting via de Postcodeloterij: ben jij lid van de Postcodeloterij? Dan kun je nu een korting van € 5,- per persoon krijgen op je entreekaarten van Burgers' Zoo. Je mag maximaal 4 personen met deze korting meenemen op deze waardebon. Vergeet je waardebon niet mee te nemen naar de kassa van Burgers' Zoo!
  • Burgers Zoo bezoeken als Ranger: ben jij een Ranger van het WNF? Dan kun je nu ook een leuke korting pakken op je entreekaart! Wat je nodig hebt, is je lidmaatschapsnummer en je achternaam. Je kunt dan op de website zien hoe hoog de Burgers' Zoo korting op dit moment is!
  • Als lid van de de Bankgiroloterij: ben jij lid van de Bankgiroloterij? Dan krijg je nu een korting van € 4,- per persoon als volwassenen en € 1,- korting als kind aan de kassa van Burgers' Zoo. Je moet voor deze korting wel je VIP-KAART meenemen naar de kassa. Hou er altijd rekening mee dat de entreeprijs aan de kassa altijd hoger zal liggen dan de prijs die je online zult betalen!
  • Door een abonnement aan te schaffen: gaan jullie regelmatig naar Burgers' Zoo toe? Dan is het wellicht interessant om eens te kijken naar een abonnement van Burgers' Zoo. Na 3x gaan heb jij je abonnement er al uit en kun je voor de rest van het jaar gratis naar binnen! Je bent voor een abonnement in 2019 de volgende prijzen kwijt: abonnement volwassene €57,50 / abonnement kind (4 t/m 20 jaar) €52,50

Zijn dit de beste kortingen voor Burgers' Zoo

Op dit moment zijn dit de beste kortingen die je kunt krijgen. Echter, alle kortingen zijn wel momentopnames en deze korting kan morgen dus ook opeens over zijn. Ook kan het zo zijn dat er morgen ineens een nog betere korting online staat. We adviseren je dan ook om niet te lang te wachten met het aanschaffen van je entreekaart als je een dagje naar Burgers' Zoo toe zou willen gaan. Zo weet je zeker dat je een goede deal te pakken hebt!