Burgers' Zoo korting top 5

Burgers Zoo korting

Willen jullie binnenkort een dagje naar Burgers' Zoo en ben je op zoek naar een leuke korting op je entreekaart? Dan zit je hier goed! Er zijn verschillende manieren om een korting te pakken op je tickets.  Voor sommige zul je ergens lid van moeten zijn en voor andere kortingen hoef je niks extra's te doen dan je tickets betalen. Burgers' Zoo is een dierentuin welke veel bekeken is de afgelopen maanden op onze website. Dit is dan ook de reden dat we eens een blog schrijven over hoe je nou aan de beste korting kunt komen voor een dagje Burgers' Zoo. Lees hieronder snel verder hoe je de beste deal kunt pakken!

Burgers' Zoo

Er zijn verschillende manieren om aan een korting voor Burgers' Zoo te komen. We willen graag alle kortingen delen die we op het moment van schrijven hebben gevonden voor je. Let wel op, de kortingen die je ziet zijn momentopnames. Het kan maar zo zijn dat de kortingen die vandaag online staat, morgen weer weg is. We adviseren je dan ook om niet te lang wachten met het kopen van je entreekaart voor Burgers' Zoo als je een goede korting hebt gevonden. Het zou jammer zijn als de deal morgen nergens meer te vinden is! We zullen hieronder eens wat highlights van Burgers' Zoo neerzetten!

 

  • 45 hectare dierentuin
  • Ideaal om met mooi weer te bezoeken, maar ook bij minder mooi weer een perfecte dierentuin. Dit omdat delen van Burgers' Zoo overdekt zijn.
  • Veel leuke extra's te doen zoals de Pasar Malam en de musical de Deep Ocean Monsters 
  • Er worden regelmatig dieren geboren bij Burgers' Zoo.
  • Burgers' Zoo is opgedeeld in themagebieden. Je kunt er lopen door de volgende zones:

Burgers' Zoo bush

Burgers' Zoo mangrove

Burgers' Zoo desert

Burgers' Zoo Rimba

Burgers' Zoo ocean

Burgers' Zoo safari

 

 

Burgers Zoo korting

Je kunt op veel manieren aan een korting komen voor Burgers' Zoo. Hieronder zullen we ze omschrijven, zodat je duidelijk kunt zien welke korting jij kunt pakken:

  • Burgers' Zoo korting via een actiewebsite: Er zijn regelmatig leuke kortingen te krijgen voor een dagje Burgers' Zoo via verschilende actiewebsites. Denk hierbij aan Dagtickets.nl, Actievandedag, Tripper.nl enzv. Op het moment van schrijven kun je nu maar liefst € 6,- korting krijgen op je entreekaart van Burgers' Zoo via AD webwinkel. Dat is best een hoge korting voor deze dierentuin!
  • Burgers' Zoo korting via een veiling: regelmatig staan er bij Vakantieveilingen en Ticketveilingen leuke veilingen online voor een dagje dierentuin. Zo staat er ook wel eens een veiling online voor een dagje Burgers' Zoo. Meebieden is gratis, maar let wel op dat als je het winnende bod hebt je ook verplicht bent om de kaarten af te nemen! Ga dus niet klakkeloos zitten bieden op entreekaarten.
  • Burgers' Zoo korting via een lidmaatschap: soms zien we ook dat je een korting kunt krijgen voor Burgers' Zoo als je ergens lid van bent. Denk hierbij aan de ANWB, de Bankgiroloterij en de Postcodeloterij. Ben je benieuwd waar je met een lidmaatschap een korting kunt pakken? Kijk dan op onze Burgers' Zoo aanbiedingenpagina.
  • Burgers' Zoo korting via de supermarkt: je kunt ook vaak een leuke korting krijgen op Burgers' Zoo als je de boodschappen doet bij de Jumbo of de AH. Je kunt hier vaak eens per jaar sparen voor korting op leuke dagjes uit, en dus ook voor een korting op Burgers' Zoo. We zouden je willen doorverwijzen naar de website van de supermarkt zelf voor de actievoorwaarden.
  • Burgers' Zoo bezoeken in combinatie met een hotel: willen jullie graag wat langer erop uit? Dan is het slim om eens te kijken of er niet een leuke combinatiedeal te krijgen is op dit moment. Dan boek je een hotel en krijg je de entreekaarten soms gratis of soms met een leuke korting. Dit kan erg leuk zijn als je een paar dagen weg zou willen gaan. Bekijk op onze Burgers' Zoo kortingspagina welke hotels een deal hebben.

Zijn dit de beste Burgers' Zoo kortingen?

Ja, op het moment van schrijven zijn dit de beste manieren om aan korting te komen voor een entreekaart van Burgers' Zoo. Echter zijn dit wel momentopnames en kan het maar zo zijn dat er morgen een nog veel hogere korting online staat. Ook kan het zo zijn dat de korting ineens helemaal weg is morgen. Is er een korting waarvan je vindt dat hij hierbij hoort te staan? Laat het ons dan weten via het contactformulier!