Dierentuin met Pasen

Dierentuin met Pasen

De paasdagen komen er weer aan! Dit jaar vallen de paasdagen op 20 en 21 april 2019. De vrijdag ervoor zijn de kinderen ook vrij, want dan is het Goede Vrijdag. En wat is er nou lekker dan een dagje naar de dierentuin gaan als de kinderen vrij zijn! En laten er nu toevallig ook een aantal zeer goede dierentuin kortingen zijn waar jullie gebruik van kunnen maken! Pak die extra dagen vrij lekker om er samen een dagje op uit te gaan. Genieten van elkaar en hopelijk een lekker voorjaarszonnetje! Lees snel verder en pak de beste deal voor jullie dagje dierentuin.

Apenheul Pasen

De Apenheul heeft een leuke korting via hun eigen website. Je kunt nu een entreekaart krijgen voor maar € 15,- Normaal zou je bij de Apenheul voor een ticket € 23,- betalen. Dat is dus een korting van € 8,- op je entreekaart! Het is dus zeker de moeite waard om nu al je entreekaart aan te schaffen bij de Apenheul voor jullie dagje uit met Pasen. De Apenheul is met Pasen geopend van 10:00 tot 17:00.

Avifauna Pasen

Willen jullie naar Avifauna met Pasen? Goed idee! Je krijgt nu namelijk maar liefst een korting van 34% op je entreekaarten van Avifauna! Dat is € 6,05 korting per persoon! Ook kun je nu meebieden via Ticketveiling op entreekaarten. Lukt het jou om op deze manier een nog hogere korting te pakken? Hou wel rekening met de administratiekosten die erbij zullen komen per veiling. Avifauna is met Pasen geopend van 9:00 tot 18:00.

Burgers' Zoo Pasen

Burgers"Zoo is het perfecte uitje met Pasen als het weer wat minder lekker is dan gehoopt. Dit omdat een deel van het dierenpark overdekt is. Op dit moment hebben we een Burgers'Zoo korting gevonden van € 6,- per entreekaart. Normaal betaal je € 23,50 en nu nog maar € 17,50 voor een entreekaart! Wacht niet te lang want we weten niet hoe lang deze korting nog online staat. Je kunt met Pasen naar Burgers' Zoo van 09:00 tot 18:00. Wat ook leuk om te doen is met Pasen is brunchen bij Burgers' Zoo op eerste paasdag. Gezellig met de hele familie brunchen tussen de dieren!

DierenPark Amersfoort Pasen

DierenPark Amersfoort bezoeken met Pasen kun je nu met 25% korting doen. We hebben een leuke deal gevonden waar je nog maar € 17,60 hoeft te betalen in plaats van € 23,50. Dat is dus € 5,90 korting per persoon. Ga lekker samen naar DierenPark Amersfoort met de paasdagen en geniet van alles! DierenPark Amersfoort is beide paasdagen geopend. Het park is met Pasen geopend van 09:00 tot 18:00.

Dolfinarium Pasen

Bezoek het Dolfinarium met Pasen! Er is genoeg te doen bij het Dolfinarium om jullie de hele dag te vermaken. En we hebben ook nog eens een Dolfinarium korting voor jullie gevonden!  Hierdoor kunnen jullie wel heel voordelig weg met Pasen! Normaal betaal je voor een entreekaart van het Dolfinarium € 27,50 en nu nog maar € 16,50 per persoon! Dat is een aardig korting op jullie dagje uit! Het Dolfinarium is met Pasen geopend van 10:00 tot 17:00 en is allebei de paasdagen open. 

Dierenrijk Pasen

Bij Dierenrijk hebben ze dit jaar met Pasen een leuke speurtocht voor jullie! Op 20, 21 en 22 april 2019 liggen er door het hele dierenpark heen gouden eieren verstopt welke jullie kunnen zoeken. Je moet als je binnenkomt dan even een  formulier bij de gastenservice halen. Dan kan het paas plezier beginnen! Heb jij alle eieren gevonden? Lever het formulier dan weer in bij de gastenservice. Wie weet win jij wel wat! We hebben nu ook een leuke Dierenrijk korting voor je gevonden zodat jullie paasdagen lekker voordelig zullen zijn!

Mondo Verde Pasen

Mondo Verde is ook erg leuk om te bezoeken met de paasdagen. Het park is geopend van 10:00 tot 17:00 met de paasdagen. Wil jij graag voordelig aan entreekaarten komen voor jullie dagje Mondo Verde? Dan kun je nu meebieden op entreekaarten op een All-inclusive bezoek aan Mondo Verde voor twee personen! Je kunt dan lekker de hele dag het park in en ook nog eens onbeperkt eten en drinken! Ook hebben we een leuke korting gevonden van € 4,- per persoon! Bekijk hier hoe deze Mondo Verde actie werkt.

Neeltje Jans Pasen

Wat ook een leuk uitje met Pasen is, is Neeltje Jans. Een leuk en leerzaam uitje tegelijk. En laten nou ook een aantaleuke kortingen hebben gevonden voor een dagje Neeltje Jans met Pasen! Je kunt een korting pakken van € 6,- per persoon, maar je kunt er ook voor kiezen om mee te gaan bieden in een veiling van Neeltje Jans. Dit kan je wellicht nog meer korting opleveren dan de kortingen die wij hebben gevonden voor jullie. Meebieden is gratis, maar hou wel rekening met de administratiekosten  die er per veiling bij zullen komen. Je kunt Neeltje Jans bezoeken met Pasen van 10:00 tot 17:00.

SEA LIFE Pasen

Is het wat minder lekker weer met Pasen? Breng dan een bezoek aan SEA LIFE Scheveningen! Je zult hier niet de hele dag zoet zijn, maar het is erg leuk te combineren met een lekkere lunch of diner in één van de gezellige restaurants die aan de boulevard liggen. Is het wel mooi weer? Dan is dit ook het perfecte uitje! SEA LIFE ligt namelijk direct aan het strand en bij de gezellige terrasjes die Scheveningen heeft. Ook kun je het combineren met een bezoek aan Madurodam. 

 

©Remco Doornenbal