Dierentuin met Pinksteren

Dierentuin met pinksteren

Een dagje dierentuin met Pinksteren is altijd een goed idee. En wist je dat je aardig wat korting kunt krijgen op een aantal dierentuin tickets? Dit maakt jullie dagje weg nog leuker! Vaak zien we dat het met deze dagen wat drukker is in de dierentuin, maar dat mag de pret niet drukken!

 

Wat een goed idee om met Pinksteren een dagje naar de dierentuin te gaan. Pinksteren valt dit jaar op 9 en 10 juni 2019. Dit is op een zondag en een maandag. Veel mensen gaan lekker een lang weekend weg. Het is dan ook super leuk om tijdens jullie vakantie een dagje naar de dierentuin te gaan. De meeste dierentuinen hanteren gewoon dezelfde openingstijden als normaal. Ook zien we dat er vaak leuke extra’s te doen zijn in en rondom de dierentuinen met Pinksteren. Zeker de moeite waard dus om een bezoekje te brengen. Er zijn aardig wat top deals te krijgen dus lees snel verder! 

Dierentuin korting met Pinksteren

Een dagje dierentuin kan aardig oplopen en dan is het erg fijn als er een leuke korting te krijgen is op jullie entreekaarten. En laten er nu net een aantal top dierenparken een leuke korting online hebben staan! Bekijk hieronder welke dierentuinen je kunt bezoeken met Pinksteren met een leuke korting:

 

  • Apenheul 35% korting. We hebben een deal voor je gevonden waar je maar liefst 35% korting kunt krijgen op je entreekaart van de Apenheul! Normaal betaal je € 23,- voor je ticket en nu nog maar € 14,95. Bekijk hier deze Apenheul korting.
  • Avifauna 34% korting per persoon. Er is nu een deal waar je nog maar € 11,95 hoeft te betalen voor je entreekaart van Avifauna. Dat is een korting van € 6,05 per persoon! Bekijk hier deze deal van Avifauna.
  • Burgers’ Zoo € 6,- korting per persoon. Willen jullie met de pinksterdagen naar Burgers’ Zoo? Dan hebben jullie geluk! We hebben nu namelijk een korting gevonden van maar liefst € 6,- per persoon! Bekijk hier deze Burgers’ Zoo korting.
  • Dolfinarium €12,- korting per persoon. We hebben een korting gevonden voor jou van maar liefst € 12,- per persoon op je entreekaart van het Dolfinarium. Dat is een korting van maar liefst 42% per persoon! Bekijk hier deze deal voor het Dolfinarium.
  • Neeltje Jans € 6,- korting. We hebben een korting gevonden van 26% op je entreekaarten van Neeltje Jans. Normaal betaal je € 23,50 en nu nog maar € 17,50 per persoon! Bekijk hier deze deal voor Neetje Jans.
  • Sea Life 31% korting. Bij Dagtickets krijg je nu maar liefst 31% korting op je entreekaarten voor Sea Life. Normaal betaal je voor een ticket € 17,25 en met deze korting betaal je nog maar € 11,95 per persoon! Bekijk hier deze korting voor Sea Life.
  • Zoo Veldhoven 41% korting. Je kunt nu een korting pakken van maar liefst 41% per persoon op je entreekaarten van Zoo Veldhoven. Normaal betaal je € 11,- om binnen te komen en nu nog maar € 6,45 per persoon! Bekijk hier deze Zoo Veldhoven korting,

Zijn dit de beste deals?

De deals die je hierboven ziet zijn allemaal momentopnames. Het kan maar zo zijn dat er morgen een nog betere deal online komt die jou nog meer korting zal geven. We raden je dan ook aan om een kijkje te nemen bij de aanbiedingenpagina van de desbetreffende dierentuin. Zo weet je zeker dat je de hoogste korting zult pakken voor jullie bezoek aan de dierentuin. Zie je nu een goede deal staan? Wacht dan niet te lang met het gebruik maken van die korting. Het kan maar zo zijn dat de korting morgen namelijk niet meer geldig is.