Dierentuin korting Postcodeloterij 2020

 

Hij is weer binnen! De voordeelagenda van de postcodeloterij 2020/2021. Speel je al mee met de postcodeloterij? Dan weet je vast al dat er een aantal erg leuke dierentuin kortingen in de voordeelagenda staan. We zijn blij te kunnen melden dat er een aantal dierentuinen bij zijn gekomen dit jaar! Dus nog meer korting om te pakken! Iedereen die meespeelt, krijgt eind november de voordeelagenda thuisgestuurd. Hierin staan veel kortingsbonnen voor leuke dagjes uit, en dus ook voor een aantal dierentuinen in Nederland. Je kunt hiermee lekker voordelig een dagje naar de dierentuin als je lid bent van de postcodeloterij. Als we kijken naar de kortingen die gegeven worden zien we dat de meeste kortingen oplopen tot wel 30% op maximaal 4 tickets. Dat is dus zeker een mooie korting als je kijkt dat een dierentuin kaartje meestal rond de € 23,- is!

 

OVERIGE ACTUELE KORTINGEN:

Aqua Zoo 30% korting
Beekse Bergen tot 30% korting
Burger's Zoo 19% korting
Dolfinarium 48% korting
DierenPark Amersfoort € 7,50 korting.

 

Wil jij gebruik maken van deze kortingsbonnen? Lees dan even verder want de ene bon lever je weer op een andere manier in dan de andere bon. Het is namelijk zo dat je de ene keer de kortingsbon mee moet nemen naar de kassa en bij een andere deal kun je de tickets alleen online bestellen voordat je gaat. Ook staan er dit jaar kortingen tussen waarbij je de bon uit de voordeelagenda mee moet nemen met je online aangeschafte entreekaart. Kijk snel hieronder of jouw favoriete dierentuin erbij staat! De dierentuinen die je hieronder ziet staan zijn slechts enkele dierentuinen die deelnemen aan deze actie. Kijk in de agenda zelf voor alle dierentuinen.

Zijn onderstaande kortingen de beste korting die ik kan krijgen? Dat ligt eraan. Elke dag wisselen de verschillende dierentuin kortingen, dus we adviseren altijd om eerst even goed naar de andere kortingen te kijken. Je komt op de aanbiedingenpagina door op de roze letters te klikken die je hieronder ziet:

 

Aanbieders dierentuin kortingen

Er zijn een aantal aanbieders die altijd erg goede dierentuin kortingen online hebben staan. Je kunt hieronder een kijkje nemen bij een aantal websites waar wij graag mee samenwerken. Check snel of er een hoge korting te krijgen is!

 


Dierentuin korting via Groupon

Dierentuin korting via GrouponDierentuin korting actievandedag

Dierentuin korting via ActievandedagDierentuin korting Social Deal

Dierentuin korting via Social DealAndere dierentuin kortingen

Vind jij bovenstaande korting niet hoog genoeg? Neem dan eens een kijkje bij alle andere kortingen die we gevonden hebben voor jullie! Zo zijn er eigenlijk altijd wel erg goede kortingen te krijgen voor Blijdorp, Wildlands en Beekse Bergen! Je doet er dus goed aan om eerst ook even bij de andere kortingen te kijken. Je vindt ze hier.

 

Postcodeloterij dierentuin

Welke uitstapjes postcodeloterij

Willen jullie weten welke uitstapjes er staan in de postcodeloterij agenda van dit jaar staan? Dit zijn er erg veel! Wij omschreven hier alleen de uitstapjes naar de dierentuinen, maar dit is natuurlijk maar een klein deel van alle uitjes! Het zijn er teveel om hier alleen op te noemen, we adviseren je dus om even in de agenda zelf te kijken. 

Heb jij een dagje weg gewonnen bij de postcodeloterij? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Reactie schrijven

Commentaren: 0