Dierentuin korting Postcodeloterij 2022

Dierentuin korting postcodeloterij 2021

 

Hij is weer binnen! De voordeelagenda van de postcodeloterij 2021/2022. Speel je al mee met de postcodeloterij? Dan weet je vast al dat er een aantal erg leuke dierentuin kortingen in de voordeelagenda staan. Iedereen die meespeelt, krijgt ongeveer eind november de voordeelagenda thuisgestuurd. 

 

We hebben ook een aantal goede andere kortingen gevonden voor jou, zo is er nu 34% korting te krijgen voor DierenPark Amersfoort, tot wel 40% korting op een dagje Apenheul en 46% korting voor het Dolfinarium. Neem dus zeker ook een kijkje bij de andere kortingen, deze zijn soms hoger dan de korting die je krijgt bij de Postcodeloterij.

Door op de roze link hierboven te klikken, ga je direct naar de aanbieding.

 

Aanbieders dierentuin kortingen

Er zijn een aantal aanbieders die altijd erg goede dierentuin kortingen online hebben staan. Je kunt onderaan deze pagina een kijkje nemen bij een aantal websites waar wij graag mee samenwerken. Als je hieronder op één van de roze linkjes klikt, dan zie je direct alle actuele kortingen op de aanbiedingenpagina van de desbetreffende dierentuin. Check snel of er een hoge korting te krijgen is!

 

Bekijk hier de kortingen van 2022

In de agenda staan veel kortingsbonnen voor leuke dagjes uit, en dus ook voor een aantal dierentuinen in Nederland.  Als we kijken naar de kortingen die gegeven worden, zien we dat de meeste kortingen oplopen tot wel 30% op maximaal 4 tickets. Dat is dus zeker een mooie korting als je kijkt dat een dierentuin kaartje meestal rond de € 24,- is.


Kijk snel hieronder of jouw favoriete dierentuin erbij staat! De dierentuinen die je hieronder ziet staan, zijn slechts enkele dierentuinen die deelnemen aan deze actie. Kijk in de agenda zelf voor alle dierentuinen.

Wil jij gebruik maken van deze kortingsbonnen? Lees dan even verder, want de ene bon lever je weer op een andere manier in dan de andere bon. Het is namelijk zo dat je de ene keer de kortingsbon mee moet nemen naar de kassa, en bij een andere deal kun je de tickets alleen online bestellen. Ook staan er dit jaar kortingen tussen waarbij je de bon uit de voordeelagenda mee moet nemen, mét je online aangeschafte entreekaart.

 

Zijn dit de beste dierentuin kortingen?

Zijn bovenstaande kortingen de beste korting die ik kan krijgen? Dat ligt eraan. Elke dag wisselen de verschillende dierentuin kortingen, dus we adviseren altijd om eerst even goed naar de andere kortingen te kijken. Je komt op de aanbiedingenpagina door op de roze letters te klikken die je hierboven ziet. Hieronder zie je een aantal van onze favoriete ticketaanbieders:

 

Dierentuin korting via Groupon

Bij Groupon kun je altijd een leuke korting krijgen op een dagje weg!

Social Deal heeft elke dag onwijs veel kortingen online staan, ook voor dierentuinen.

Dierentuin korting actievandedag

Actie van de Dag is een bekende als het gaat om kortingen op tickets voor dagjes weg.Andere dierentuin kortingen

Vind jij bovenstaande korting niet hoog genoeg? Neem dan eens een kijkje bij alle andere kortingen die we gevonden hebben voor jullie! Zo zijn er eigenlijk altijd wel erg goede kortingen te krijgen voor Blijdorp, Wildlands en Beekse Bergen! Je doet er dus goed aan om eerst ook even bij de andere kortingen te kijken. Je vindt ze hier.

 

Postcodeloterij dierentuin

Welke uitstapjes postcodeloterij

Willen jullie weten welke uitstapjes er staan in de postcodeloterij agenda van dit jaar staan? Dit zijn er erg veel! Wij omschrijven hier alleen de uitstapjes naar de dierentuinen, maar dit is natuurlijk maar een klein deel van alle uitjes! Het zijn er teveel om hier allemaal op te noemen, we adviseren je dus om even in de agenda zelf te kijken. 

Heb jij een dagje weg gewonnen bij de postcodeloterij? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Margreet Andree (dinsdag, 01 maart 2022 20:48)

  Ik ben sinds een paar maanden lid van de postcodeloterij, maar heb de voordeelagenda niet ontvangen.
  Kan ik deze alsnog krijgen?

 • #2

  Kortingkaartjes Dierentuin (woensdag, 02 maart 2022 09:09)

  Hoi Margreet,

  Dank voor je bericht. Dit kun je het beste even checken bij de postcodeloterij zelf. Wij kunnen dit niet voor je regelen. Fijne dag vandaag!

  Hartelijke groet,

  Nicole