Geen administratiekosten Ticketveiling

Geen administratiekosten dierentuin veiling

Bij Ticketveiling.nl kun je elke dag meebieden op leuke dierentuin veilingen. Helaas is het zo dat je bovenop het bedrag van jouw gewonnen dierentuin veiling ook verplicht bent om € 5,- administratiekosten te betalen. Maar, bij Ticketveiling is het zo dat er ook twee dagen in de maand zijn waarbij je dat niet hoeft te betalen. En dit houdt in dat je dus meer korting kunt pakken op de entreekaarten van de dierentuin waar jij graag naartoe wilt gaan. Lees snel verder!

Dierentuin korting via Ticketveilingen.nl

Je kunt meebieden op aardig wat leuke veilingen. En zo ook op dierentuin veilingen. We zien regelmatig entreekaarten eruit gaan in een veiling met wel 50% korting. Dat is aardig wat voor een dierentuin ticket. En hoe leuk zou het zijn als je dan ook nog eens € 5,- kunt besparen doordat je geen administratiekosten hoeft te betalen. Je hebt twee keer per maand de kans om hier gebruik van te maken:

 

Firstday Funday ← iedere eerste dag van een nieuwe maand.

Super Sunday ← halverwege de maand. Deze datum is verschillend per maand.

Hoe herken ik een veiling zonder administratiekosten?

Dat is heel makkelijk. Je gaat naar de website van Ticketveiling.nl en dan zoek je een dierentuin op waar je graag naartoe zou willen gaan. Hier zie je dan duidelijk staan of er geen administratiekosten worden gerekend. Kijk maar naar de screenshot hieronder. Je ziet het heel duidelijk staan. Let wel op: wil je gebruik maken van deze actie dan die je wel op dezelfde dag de veiling te winnen en te betalen!